Adatok betöltése...

Szabadidő

Sportolási lehetőségek

Sportolási lehetőségek

Az egysület bemutakozása:

"Nem versengek a világgal. Csak magammal versengek, mert a fejlődésem az én igazi győzelmem." Az egyesület 2012 óta működik töretlen sikerrel. "Semmi nem történik addig, míg valami nem történik!" Albert Einstein.  Semmi nem történik valami a Te életedben, amíg Te meg nem mozdulsz.

-Mit kínálunk a Önnek? : A Hobbisták Önv Se a mozgás örömét, a mozgás szabadságát kínálja Önnek. Semmi mást nem kell tennie, mint hogy eljön ide, és végrehajtja az Ön szintjének megfelelő erősségű gyakorlatokat. Mi kigondoljuk, megszerkesztjük az Ön programját, hétről hétre változtatva az adaptációt. Tanácsot adunk az étkezésben, segítünk a rehabilitációban, esetleg segítünk a box, crossfit, súlyemelő, vagy egy futóversenyre felkészülni. Nagy gyakorlattal rendelkező oktatók, pontosan tudják, hogy pontosan mire van szüksége Önnek.

-Kik lehetnek Hobbisták? :  4-100 éves korig bárki, aki kedvet érez, a testmozgás játékos, egyéni, csoportos, kezdő, haladói, estleg versenyzői szintjének elsajátításához. Fiú-lány, férfi-nő, apuka-anyuka, teljesen lényegtelen a kor, hiszen akár napi 5 csoportos óra is van.

-Milyen konkrét előnyöm származik ha ide járok edzeni? : Megismerhetsz új embereket, egy kiválló és összetartó csapat tagjaként, kulturált körülmények közt, fogyhatsz, izmosodhatsz, és az étkezési tanacsaink segítségével mindezt koplalás nélkül teheted. A súlyzós és a kardió edzéseknek köszönhetően, már rövid időn belül megerősödik az immunrendszer, ellenálóbb leszel a betegségek ellen, a sport mozgás óvja és erősíti a szív- és érrendszert. Felgyorsul az anyagcsere, és megnő az erő-és állóképesség is, és izmot is építhetsz.

-Tisztában vagy azzal, hogy?: Minden edzésen minden izmot megedzünk?- Mindig változatosan a gyakorlatok?- Megnő a stabilitás?- Örömmel terheljük magunkat mint szellemileg, mint fizikálisan?- Erőt, gyorsaságot, hajlékonyságot és izomerőt is fejlesztünk?- Ha edzettebb vagy, könnyebb a napi feladatokat is elvégezni?- Az edzés növeli a testi vágyat?- Bárkivel edzhetünk kortól, nemtől és edzettségi szinttől függetlenül?- A gyakorlatok több izületet és izomcsoportot mozgatnak meg egyszerre.- Változatos, sokoldalúan fejlesztetnek az edzések, és nem una

 

lmasak.- Kilépünk a konfortzónánkból.- Könnyen fejleszthető a relatív erő.

Bejelentkezés nem szükséges! Napijegy, 10 alkalmas, félhavi,- havi bérletrendszer, gyermekeknek, diákoknak kedvezmény. Magánedzési lehetőségek a csoportos órák közti időben, személyre szabott időbeosztással. +36-20-231-55-60 

Köszönjük a megtisztelő figyelmét. Bertha György az egyesület vezetője

 

Hogyan jutok oda?

Helyszínek, szervezők