Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2021.06.07 (Hétfő), 08:00

Június 9-én, szerdán 19 órakor kerül megrendezésre a bajnoki címért folytatott Berettyóújfalu elleni párharc 4. fordulója a Haladás Sportkomplexumban. A védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolóink a lelátóról is szurkolhatnak csapatunknak.

Együttesünk két csatát már megnyert, egy győzelemre vagyunk az álmunk elérésétől. A három nyert mérkőzésig tartó küzdelem negyedik felvonására várjuk szurkolóinkat a Hali lelátójára. Számítunk rájuk, hiszen a szezonban még utoljára fergeteges biztatással űzhetik játékosainkat, lehetnek csapattársai a fiúknak!

A belépés csak védettségi igazolványt (EESZT applikációval is) érvényes személyazonosító okmánnyal bemutató személynek lehetséges, illetve 18 év alatti kiskorú gyermekének, vagy gyermekeinek. A belépés előtt az okmányokat a sportcsarnok biztonsági személyzete ellenőrzi. A sportcsarnokban nem kötelező a maszkviselés.

Jegyvásárlás

A Haladás Sportkomplexum Sportcsarnok főbejáratánál a találkozó előtt egy órával, 17:30-tól lehet megvásárolni a belépőjegyeket.

Teljes árú: 1000 Ft

Diákjegy (érvényes diákigazolvánnyal): 500 Ft

Nyugdíjas jegy (nyugdíjas-igazolvánnyal): 500 Ft

7 év alatt a belépés ingyenes

 

Várunk mindenkit sok szeretettel, harcoljunk közösen a sikerért!

A mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport, így a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők - ugyan kicsit távolabbról – szintén szurkolhatnak a fiúknak.  

Hajrá, Hali!

Fotó: Nagy Jácint

forrás: haladas.hu

Helyszínek, szervezők