Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2021.04.08 (Csütörtök), 08:00

Tizenkét góllal, 32-20-re nyert a Debrecen az Aréna Savariában.

Szerda délután a tabella első feléhez tartozó DVSC SCHAEFFLER együttesét látta vendégül az Aréna Savariában a Hungast Szombathelyi KKA NB I-es csapata.

Nem kezdtük túlságosan jól a mérkőzést, az első percekben az öltözőben maradtunk: sok lövés kimaradt, a DVSC pedig átrohant rajtunk, 1-5-ös állásnál rögtön időt is kért Marosán György. Akadozott a támadójátékunk, aminek köszönhetően folyamatosan tudta növelni előnyét a vendégcsapat, 3-9-nél a debreceniek kértek időt. Fel tudtunk jönni 5 gólra, 5-10 után felváltva estek a gólok. Kezdtünk belelendülni, de a góljainkra mindig volt válasz a DVSC részéről. Az első félidő utolsó perceiben megint a Debrecen akarata érvényesült, megint meglépett a vendégcsapat, a szünetben 8-17-et mutatott az eredményjelző.

A második félidőt is úgy kezdtük, ahogy az elsőt, így folyamatosan nőtt a hátrányunk. Hat és fél perc játék után tudtunk betalálni, de akkor már 13 volt a DVSC előnye, 9-22. Nem tudtuk megnehezíteni a vendégek dolgát, rengeteg hiba csúszott a játékunkba, már 15 gól is volt a különbség, 11-26. Szépen csendben csordogált a meccs utolsó szakasza, folyamatosan tudtunk zárkózni és kozmetikázni az eredményen. A hajrában feljöttünk 10 találatra (20-30), de a DVSC végül 12 góllal, 32-20-ra teljesen megérdemelten megnyerte az összecsapást és elvitte a két pontot. Nem sikerült tehát borítani a papírformát, mostantól a nagyon fontos májusi rangadóinkra kell készülnünk és koncentrálnunk.

Hungast Szombathelyi KKA – DVSC SCHAEFFLER 20-32 (8-17)

K&H Liga, 18. forduló, Aréna Savaria, Jv: Bócz, Wiedemann

SZKKA: Tomasevics – Wald, Bandelier, Gorilszka 7, Pődör R. 5, Agbaba 1, Orbán Csere: Christe (K), Pődör B. 1, Varga N. 1, Mayer 2, Horváth P. 3, Virág, Forgács, Szendrei, Kulcsár.

Helyszínek, szervezők