Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2023.02.06 (Hétfő), 08:00

Azon játékosaink is éltek a bizalommal, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak.

Vasárnap délután a sereghajtó Kecskeméti NKSE otthonában folytattuk szereplésünket az NB I/B-ben. Toronymagas esélyesként vártuk tehát a mérkőzést, és az első perctől kezdve ennek szellemében is léptünk pályára. A hazaiaknak már a hatodik percben időt kellett kérniük (1-4), de ez sem törte meg a lendületünket, az első negyedóra végén már 14-7-re vezettünk. Jó védekezéssel és gyors gólokkal folyamatosan növeltük a különbséget, a 25. percben már tíz volt közte, így a szünetre tulajdonképpen el is döntöttük a mérkőzést. Fontos volt a mérkőzésen, hogy megkapták a lehetőséget azok a játékosaink is, akik eddig kevesebbet játszottak és ami még fontosabb, hogy éltek is bizalommal. A második játékrészben még nagyobbra nyílt az olló és esélyeshez méltóan fölényes, 25 gólos győzelmet arattunk a fiatalokból álló kecskeméti gárda ellen.

- Örülök, hogy éltek a bizalommal azok a játékosok, akik eddig kevesebbet játszottak és most megkapták a lehetőséget. Szükségünk is van rájuk, hiszen hosszú még a bajnokság és mindenkire szükségünk lesz, hogy meg tudjuk valósítani a céljainkat – értékelt Pődör Zoltán vezetőedző.

Kecskeméti NKSE – Szombathelyi KKA 24-49 (11-24)

NB I/B 17. forduló, Messzi István Sportcsarnok

SZKKA: Christe, Fritz (kapusok), Balogh P. 6, Kulcsár 2, Pődör R. 8, Szmolek 2, Pődör B. 10, Varga N. 5, Dombi 6, Győri 2, Horváth A. 2, Szendrei 2, Tanaskovics, Török 2, Biró 2 Vezetőedző: Pődör Zoltán

Helyszínek, szervezők