Adatok betöltése...

Programok

Zene/Koncert

Zene/Koncert

SHOWTIME

Isis Big Band

Isis Big Band

AGORA - Művelődési és Sportház 

+3694312666

+36205029351

http://www.agorasavaria.hu/

jegyiroda@agora-savaria.hu

2024.04.07 (Vasárnap), 19:30

  • Típus:

    • Koncert

Csillogó fények, pergő ritmusok, minőségi zene és a leg-nagyobb pop és rock slágerek újra gondolva, big band hangszerelésben! Üdvözöljük Önöket az Isis Big Band „SHOWTIME” című lenyűgöző előadásán.
Hatalmas színpad és fénytechnika, ragyogó éneke-sek, tehetséges zenészek és táncosok garantálják, hogy ez az este felejthetetlen legyen az Önök számára. A színpadon olyan ikonikus előadók dalai csendülnek fel, mint Tina Turner, Phil Collins, Elton John, Michael Buble, Paul Anka, Natalie Cole, James Brown, Joe Cocker, Michael Jackson, Lionel Richie, Stevie Wonder, a Guns ’N’ Roses, az Aerosmith vagy éppen a Chicago zene-kar.
Legyen szó egy romantikus randevúról, egy baráti összejövetelről, családi kikapcsolódásról vagy céges rendezvényről, a „SHOWTIME” minden korosztály számá-ra kiváló szórakozást kínál.
Találkozzon a big band stílus hatalmas, magával raga-dó hangzásával, amely megadja azoknak a daloknak az erejét, amelyeket ismer és szeret úgy, ahogyan még soha nem hallotta!
És hogy még emlékezetesebb legyen az este, a fel-lépő énekesek olyanok, akik már több évtizedes múlttal bizonyítják tehetségüket hazai és külföldi színpadokon egyaránt.
Ne hagyja ki ezt a fantasztikus estét, amely garantált kikapcsolódást ígér. Legyen részese a „SHOWTIME” va-rázslatának, és hozza el magával barátait és családját is!
Közreműködő énekesek:
Horváth Meggie, Katavics Enikő, Borsos Beatrix
Dell’ Amico Romeo,
Szabó Tibor a Weöres Sándor Színház igazgatója
Kiss László
Svertsits Tamás

Hogyan jutok oda?

Helyszínek, szervezők