Adatok betöltése...

Programok

Mozi

Mozi

2023.11.19 (Vasárnap), 14:00

  • Típus:

    • Mozi
  • Belépőjegy:

    • Helyár: 1.700 Ft Diákok, nyugdíjasok, nagycsaládosok, fogyatékkal élők részére 1.500 Ft Szent Márton kártyával 20% kedvezmény. Pénztárnyitás az első előadás előtt fél órával. A műsor- és teremváltoztatás jogát fenntartjuk. H É T F Ő N M O Z I N A P : minden jegy csak 1.200 Ft.

A Magasmentés című film egy akciókkal teli hőstörténet, egy apa és fia története, valamint látlelet egy reményt vesztett városról.

Az alkotás főhőse, egy magasmentő specialista tűzoltó, Félix Sándor (Bogdan Dumitrache). A férfi olyan emberek

védangyalává válik, akik el akarják dobni maguktól az életet. Félix mindenkit meg akar menteni, az embereket hidakról, magas épületekről hozza le. A városban nagy szükség van a munkájára, hiszen a szokatlan, folyamatos esőzésektől nyugtalanná vált emberek közül egyre többen akarnak végezni az életükkel. Mintha valami vírus terjedne, de az okokat senki sem ismeri.

Félix évekkel korábban egy balesetben elvesztette a feleségét, fiával (Börcsök Olivér) is reménytelenül megromlott a

kapcsolata, noha a fiú közelebb van az apjához, mint azt Félix sejtené. Miközben Félix igyekszik újra kapcsolatot találni a fiával, és segíteni az embereken, drámai eseményeket indít el, és rá kell döbbennie arra, hogy semmi sem az, aminek látszik.

Hogyan jutok oda?

További Programok

Helyszínek, szervezők