Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2017.04.24 (Hétfő), 08:00

Hende Csaba országgyűlési képviselő a péntek délelőtti Haladás - Swietelsky megállapodás kapcsán a Haliról, a sportról is szót ejtett.

- Szombathelyen mindenki Haladás-szurkoló, még akkor is, ha még életében nem járt Hali-meccsen - mondta Hende Csaba országgyűlési képviselő. - Nagyszerű, hogy ilyen remekül szerepel a csapat, hamarosan pedig letesszük a Kondics utcai edzőcentrum alapkövét, ősszel pedig elkészül a Haladás Sportkomplexum. Büszkék lehetünk mindezekre, pláne annak tükrében, hogy a szombathelyi adófizetőknek a sportkomplexum egyetlen pluszforintjába sem kerül. Aztán hamarosan a vízilabdázók is saját uszodájukban játszhatnak. A sportnál kevesebb fontosabb dolog létezik, sport nélkül nincs egészség. 

- Másrészt nem csak egy remek stadion épül a Rohonci úton, hanem egy komplexum, ahol szinte valamennyi szakosztály megtalálja a helyét - folytatta Hende Csaba. - Gyakran -  hamisan - szembeállítják az egészségügyet a stadionépítéssel. Mint ahogy jeleztem is, a Haladás Sportkomplexumban sok száz gyermek is sportol majd, a sportnak pedig közösségépítő szerepe van. Azt is mondhatnám, ha sokan sportolnak, kevesebb lélegeztetőgépre van szükség. Tehát mi a megelőzésre fektetjük a hangsúlyt. Szívből örülök tehát a Swietelsky szerepvállalásának is, annak, hogy a számunkra oly kedves csapat mellé áll, amely biztos sok örömet okoz majd a szurkolóknak.

forrás: haladas.hu

 

Helyszínek, szervezők