Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2017.01.31 (Kedd), 23:00

A címben szereplő mondatot az Alba ellen 23 pontot elért csapatkapitányunk, Váradi Benedek hangsúlyozta az M4 Sportnak adott interjújában.

Csapatunk erejét megmutatta, hogy most nem Medford és Govens, hanem Pustahvar és én tudtunk extrát nyújtani, a csapatmunka erejét mindenek felett bizonyította, hogy az Albát 61 ponton tartottuk, ez pedig minden dicséretet megérdemel – nyilatkozta a fiatal irányítónk.

A sportcsatorna hétfő esti kosármagazinjában Váradi Benedek elmondta: nagyon sokat beszélgetünk a meccseken előforduló jobb és rosszabb szituációkról. Szerintem mindenhol előfordulnak hibák, és sikerek is. Egy vereség esetén mi nem akarunk leragadni, hanem azonnal tovább akarunk lépni és a következő meccseinken is csapatként akarunk funkcionálni, mert ebben rejlik az igazi erőnk. Ezért aztán elmegyünk együtt vacsorázni, sokat beszélgetünk, a mester kiáll mellettünk, a szurkolóink pedig a gyenge napjainkat is elfelejtik, ha nyerünk. Csapatunk erőssége, hogy családként viselkedünk, ha megtámadnak bennünket, összezárunk és a közös célokért küzdünk.

Váradi Benedek az M4 Sport műsorvezetőjének kérdésére kiemelte, hogy a Falco csapatának jó esélye van, hogy odaérjen akár a legjobb 4 közé is. 
Nemcsak hazai pályán akarunk jók lenni, a soproni siker után más vendégségben is szeretnénk győzni, az a célunk, hogy az alapszakasz 1-5. hely valamelyikét megszerezzük, ehhez pedig 3-4, de akár 5 meccset is meg kell nyernünk idegenben. Csapatként vagyunk erősek, erre ékes bizonyíték, hogy új légiósunk, Drew Barham is hamar beilleszkedett és ő is kiváló csapattag lesz - tette hozzá a cséká. 

Csapatunk legközelebb a fővárosban lép pályára, a Vasas ellen csütörtökön 18 órától drukkolhatunk a mieinknek.  

 

forrás: falcokc.com

Helyszínek, szervezők