Adatok betöltése...

Programok

Zene/Koncert

Zene/Koncert

12. Hollywood Movie Music Classics

Love is in the air

Love is in the air

Bartók Terem (Savaria Szimfonikus Zenekar koncerthelyszíne) 

+3694314472

info@sso.hu

2022.01.28 (Péntek), 19:00

  • Műfaj:

    • Filmzenei koncert
  • Belépőjegy:

    • Jegyár: 7500 Ft

Ismét Hollywood Movie Music Classics a Bartók Teremben! Január 28-30. között nagysikerű filmek népszerű betétdalai énekli Falusi Mariann és Szabó Ádám, a közönséget Bősze Ádám értő és érdekes konferálása utaztatja a filmek világába, a Savaria Szimfonikus Zenekart pedig Pejtsik Péter vezényli. Az előző évekhez hasonlóan idén is felkerül a hosszú, vörös szőnyeg a lépcsőkre, lesz James Bond Bár, a filmzenék előtt pedig tűzijáték emeli az est fényét.

A közelgő Valentin-nap alkalmából a műsort átszövi a szerelem, annak minden boldog-mámoros, és sötét-kegyetlen oldalát is megmutatja az izgalmasnak ígérkező program. Az 'Igazából szerelem''S.O.S szerelem!''Kötelező táncok' és a Csillagok háborújának lírai dallamai mellett elhangzik a felkapott sorozat, A nagy pénzrablás zenéje is, a szingliknek szólnak majd a Bridget Jones betétdalai, és természetesen a nőcsábász James Bond sem marad el a Hollywood Classics-ról! 

Az előző évekhez hasonlóan idén is felkerül a hosszú, vörös szőnyeg a lépcsőkre, lesz James Bond Bár, a filmzenék előtt pedig tűzijáték emeli az est fényét. Az előadás sikeréről két sztárvendég is gondoskodik, Falusi Mariann és Szabó Ádám. A magával ragadó zenék közötti átvezetést ezúttal is Bősze Ádám prezentálja műsorvezetőként. A Savaria Szimfonikus Zenekart - hagyományosan - Pejtsik Péter vezényli.

Hogyan jutok oda?

További Programok

Helyszínek, szervezők