Adatok betöltése...

Programok

Sport

Sport

2023.04.23 (Vasárnap), 15:00

  • Sportág:

    • Kézilabda

NB I/B-es női kézilabda mérkőzés

25. forduló

Zsinórban ötödik győzelmünkre készülünk vasárnap a Kispest ellen

A hétvégén egy kisebb kihagyás után újra hazai pályán, saját közönségünk előtt lép pályára felnőtt csapatunk: vasárnap 15 órától a Kispest NKK együttesét látjuk vendégül, ezúttal az egyetemi sportcsarnokban. Fiatal együttesünk az utóbbi időben igencsak elkapta a fonalat, a fővárosiak ellen zsinórban az ötödik győzelmünkre készülünk és 35 ponttal továbbra is ott loholunk a 38 pontos Kozármisleny, valamint a 36 pontos Vasas nyakán. Érdekesség, hogy vasárnap éppen a tabella két első helyezettje csap össze egymással, és ha számunkra kedvezően alakul a kozármislenyi rangadó, akkor egy esetleges győzelemmel felléphetünk a feljutást jelentő második helyre.

Elsősorban természetesen saját magunkra és az újabb két pont begyűjtésére koncentrálunk, amire egyébként minden esélyünk megvan vasárnap délután.

Soron következő ellenfelünk, a Kispest 11 győzelemmel, 1 döntetlennel és 12 vereséggel a középmezőny tagjaként a tabella nyolcadik helyéről várja a mérkőzést. A fővárosiak a legutóbbi fordulóban nagyarányú vereséget szenvedtek az Orosháza vendégeként, 30-16-ra kaptak ki, előtte hazai pályán legyőzték 21-18-ra a SZISE együttesét. Az őszi szezonban, november végén három góllal, 29-26-ra nyertünk a Kispest otthonában, Pődör Rebeka 7, Kulcsár Dorka és Horváth Anna 4-4 gólt szerzett azon az idegenbeli találkozón.

Hogyan jutok oda?

Helyszínek, szervezők