Adatok betöltése...

Programok

Előadás/Kiállítás

Előadás/Kiállítás

Adománygyűjtő Karácsonyi Hacuka

AGORA - Művelődési és Sportház 

2018.12.08 (Szombat), 08:00

A Hacuka közösség vásár ismét egy adománygyűjtő akcióval jelentkezik! Összefognak újra, és csatlakoznak Szabó Tibor, a Weöres Sándor Színház színészművésze 2018. december 9-én megrendezendő jótékonysági koncertjéhez, amelynek célja gyermekeiket egyedül nevelő anyák támogatása a Soroptimist International Club Szombathely Savaria Egyesület közreműködésével.

Szabó Tibor 2017 őszén két karitatív célú produkciójának bevételével már támogatott szombathelyi illetőségű civil szervezeteket, illetve rászoruló magánszemélyeket. A mostani koncertjével nehéz sorsú, sokgyermekes családoknak szeretné megkönnyíteni, örömtelibbé tenni az ünnepvárást.

A koncert előtti napon, a december 8-i vásár ideje alatt, a Hacuka is gyűjtést szervez az érintett anyák és gyermekeik javára: 8-tól 12 óráig a vásár helyszínén, az AGORA Művelődési és Sportházban várják a felajánlásokat. Fejlesztő játékokat, könyveket, valamint jó minőségű gyermek- és női ruhákat fogadnak szeretettel, az adományokat az egyesület közvetítésével juttatják el a családoknak.

Ezen a szombaton az AGORA szervezésében több családi program is várja az érdeklődőket: a Kézműves Kuckóban ezúttal tobozból készíthetnek karácsonyfát a gyerekek, a nagyteremben pedig az Adventi Ringatón ezer család énekel a Családok Évében.

További információ a Hacuka facebook oldalán: https://www.facebook.com/hacukakozossegivasar/

A koncertről bővebben: http://www.wssz.hu/tartalom/cikk/szabo-tibor-es-zenekaranak-jotekonysagi-koncertje

Az egyesület honlapja: https://soroptimistclub.hu

Az Agora programjai: http://www.agorasavaria.hu/programok/gyermek-ifjusagi-es-csaladi-programok-szombathely/ringato

Hogyan jutok oda?

További Programok

Helyszínek, szervezők