Adatok betöltése...

Látnivalók

Víz közelben

Víz közelben

Rendelési idő

 • Hétfő 00:00 - 00:00
  (Szünnap)
 • Kedd 06:00 - 12:00
 • Szerda 06:00 - 12:00
 • Csütörtök 06:00 - 12:00
 • Péntek 06:00 - 12:00
 • Szombat 09:00 - 18:00
  (Az alábbi nyitvatartás akkor érvényes, amennyiben nincs aznap vízilabda mérkőzés. A vízilabda mérkőzések időpontjáról a VASIVÍZ honlapján lehet tájékozódni a "Nyitvatartás" menüpont alatt.)
 • Vasárnap 09:00 - 18:00
  (Az alábbi nyitvatartás akkor érvényes, amennyiben nincs aznap vízilabda mérkőzés. A vízilabda mérkőzések időpontjáról a VASIVÍZ honlapján lehet tájékozódni a "Nyitvatartás" menüpont alatt.)

 A Fedett Uszoda az elmúlt 30 évben számos rendezvénynek, úszóversenynek, vízlabda-mérkőzésnek adott otthont. Naponta több száz vendég sportol itt, és veszi igénybe a fürdő szolgáltatásait. A Fedett Uszodában feszített víztükrű, 50 méteres, 8 sávos, kiváló minőségű úszómedence ad lehetőséget a sportolásra, míg a tanmedence a gyermekek úszásoktatását szolgálja. Szombathely és környéke számos iskolájának diákjai ismerkedik itt az úszás alapjaival.  A lazítómedence mellett a női és férfi szaunák is kellemes kikapcsolódást biztosítanak. Az uszodában egyéb szolgáltatásként kozmetika, szolárium, fodrászat és büfé áll a vendégek rendelkezésére. 

2006-ban a részvénytársaság fejlesztésében - több mint 400 millió forintból - teljesen újjászületett a Termálfürdő. Ennek során megújult az ülőmedence és elkészült az új gyermekmedence. A kettő közé egy földbe süllyesztett vízforgató gépház épült, az amfiteátrum jellegű lelátóval.

A Termálfürdő közel 4 hektáron, parkosított környezetben várja vendégeit. Időszakos jelleggel, májustól szeptemberig üzemel. A Termálfürdő területén a feszített víztükrű ülőmedencében pezsgő- és masszázspadok, széles és keskeny nyakzuhanyok kényeztetik a fürdőzőket. Az új gyermekmedencében billenő vödör, fóka, szivárvány csúszda, vízpermet, nyakzuhany és vízgomba ad alkalmat az önfeledt játékra. A medencék felett korszerű, UV-szűrős tetőszerkezet biztosít védelmet a nap káros sugarai ellen.

Hogyan jutok oda?

Helyszínek, szervezők