Adatok betöltése...

Hasznos

Menetrendek, taxi

Menetrendek, taxi

Rádió Szombathely Taxi

Szombathely,  Hunyadi János út  2

+3694322222,+3694311300,+3680620620

http://radioszombathelytaxi.hu/

Társaságunk 1984-ben alakult a taxi piac felszabadításának hőskorában CENTRUM TAXI néven. Szervezettségünk révén (0-24-ig diszpécser központ, CB rádiók kihelyezése, ellenőrzött árak stb.) hamar piacvezetővé váltunk.

A személy- és teherszállítás terén teljes körű szolgáltatást nyújtunk az utazóközönségnek Szombathely területén kívül is.

Az elmúlt évek során elkerültek bennünk a - máshol sajnos megtalálható - belső feszültségek, létszámunk állandósult, kialakult egy egymást segítő, jó légkörben és színvonalasan dolgozni tudó csapat. Igyekszünk folyamatosan fejleszteni, mind a gépkocsiparkot, mind a diszpécser központ műszaki színvonalát is.

A megrendelőink irányába a gyors és pontos kiszolgálás mellett, különböző akciókkal is kedveskedünk. Ezek között volt nyereményjáték (pl. televízió, 2 személyes spanyolországi nyaralás stb.) illetve a tarifát illető kedvezmények (10%) is...

2007. májusában a kölcsönösen felmerülő igény hatására megváltozott a Centrum Taxi neve. A Rádió Szombathely 97.1 mozgó reklám adta lehetőséget, valamint a média erejének kihasználására törekedve jutottunk erre a közös elhatározásra.
A csapat új neve: RÁDIÓ SZOMBATHELY TAXI lett.
2014 újabb változást hozott az életünkben. Egyrészt szövetkezeti működési formát választott a társaság. Másrészt hosszas előkészítő munka után megállapodást kötöttünk - a város leghallgatottabb rádiójával - a FRISSS FM 97.7-el. Az autók külső megjelenése, a FRISS FM fényvisszaverős, világoszöld logójával, kifejezetten figyelemfelhívó lett.

Tarifáinkkal , a gépkocsik esztétikai állapotával valamint a sofőrök előzékeny, udvarias magatartásával az a célunk, hogy az utazás végeztével minden kedves utasunk elégedetten, jó érzéssel szálljon ki az autóinkból.

Hogyan jutok oda?

Helyszínek, szervezők