Adatok betöltése...

Gasztronómia

Éttermek

Éttermek

Rendelési idő

  • Hétfő 11:00 - 15:00
  • Kedd 11:00 - 15:00
  • Szerda 11:00 - 15:00
  • Csütörtök 11:00 - 15:00
  • Péntek 11:00 - 15:00
  • Szombat -
  • Vasárnap -

Még mindig ELŐRENDELÉSSEL dolgozunk, de aki szeretné, nálunk is elfogyaszthatja a megrendelt ebédjét!
A RENDELÉSEket ELŐZŐ NAP 15 ÓRÁIG lehet LEADNI, TELEFONON, VAGY MESSENGEREN! AZOKNAK AKIK EGY HÉTRE ELŐRE RENDELNEK, 10% KEDVEZMÉNYT kapnak!!!
A következő heti menü, minden hét SZERDÁN kerül fel az oldalra! A hétfőre vonatkozó rendeléseket legkésőbb szombat 15 óráig lehet küldeni.

Új tulajdonossal, új gasztrokoncepcióval nyitott újra az Öntöde Gasztró. Egyik legfontosabb szempontunk, hogy az étlapunk változatos legyen, igyekszünk mindig valami újdonsággal előrukkolni. Szeretjük a modern konyhát, az új stílusokat, szeretnénk mi is kialakítani a sajátunkat, ami alapján felismernek az emberek.

Háromféle menüből választhatnak a vendégeink: van egy viszonylag hagyományos menünk, de természetesen ebbe is belecsempészünk néhány érdekességet, van egy húsmentes menünk azoknak a vendégeinknek, akik húsmentesen táplálkoznak, és egy ínyenc menünk, aminek a neve is árulkodó, ínyenc vendégeink számára találtuk ki, akik nyitottak az újdonságokra. Semmiképpen sem akarunk egy szokványos menüs hely lenni, ahova csak azért járnak az emberek, hogy jóllakjanak, szeretnénk, ha a jóllakottságon kívül gasztróélménnyel is gazdagodnának. Természetesen az is lényeges, hogy a vendégeink jól érezzék magukat és szívesen járjanak vissza, ezért nagyon fontos a véleményük. A visszajelzésekből sokat megtudunk, azt is, hogy min kell javítanunk, vagy mi az, ami elnyerte a tetszésüket.  
Terveink között szerepel, hogy otthont adunk különféle rendezvényeknek is, pl: születésnapok, osztálytalálkozók, kisebb létszámú esküvői vacsorák, céges ebédek, stb. Közös megbeszélés alapján összeállítjuk a menüsort és vállaljuk, hogy az alkalomhoz illően feldíszítjük a helyszínt. 

Menü kiszállítást is vállalunk! 
Rendelés leadása hétfőre, hétfő délelőtt 10 óráig lehet, a hét többi napjára pedig előző nap délután 15 óráig lehetséges a +36205208029 , vagy a +36305484430 as telefonszámon lehet, illetve személyesen. 
A kiszállítás díja +100 forint címenként. 
Egész hetes előrendelés esetén pénteken egy süteményre leszel a vendégünk! 

Vállaljuk rendezvények lebonyolítását, családi összejöveteleket, születésnapot, esküvői ebédet-vacsorát, gyerekzsúrt.

Hogyan jutok oda?

Helyszínek, szervezők