Adatok betöltése...

Gasztronómia

Éttermek

Éttermek

Rendelési idő

  • Hétfő 11:00 - 15:00
  • Kedd 11:00 - 15:00
  • Szerda 11:00 - 15:00
  • Csütörtök 11:00 - 15:00
  • Péntek 11:00 - 15:00
  • Szombat -
  • Vasárnap -

Új tulajdonossal, új gasztrokoncepcióval nyitott újra az Öntöde Gasztró. Egyik legfontosabb szempontunk, hogy az étlapunk változatos legyen, igyekszünk mindig valami újdonsággal előrukkolni. Szeretjük a modern konyhát, az új stílusokat, szeretnénk mi is kialakítani a sajátunkat, ami alapján felismernek az emberek.

Háromféle menüből választhatnak a vendégeink: van egy viszonylag hagyományos menünk, de természetesen ebbe is belecsempészünk néhány érdekességet, van egy húsmentes menünk azoknak a vendégeinknek, akik húsmentesen táplálkoznak, és egy ínyenc menünk, aminek a neve is árulkodó, ínyenc vendégeink számára találtuk ki, akik nyitottak az újdonságokra. Semmiképpen sem akarunk egy szokványos menüs hely lenni, ahova csak azért járnak az emberek, hogy jóllakjanak, szeretnénk, ha a jóllakottságon kívül gasztróélménnyel is gazdagodnának. Természetesen az is lényeges, hogy a vendégeink jól érezzék magukat és szívesen járjanak vissza, ezért nagyon fontos a véleményük. A visszajelzésekből sokat megtudunk, azt is, hogy min kell javítanunk, vagy mi az, ami elnyerte a tetszésüket.   
Terveink között szerepel, hogy otthont adunk különféle rendezvényeknek is, pl: születésnapok, osztálytalálkozók, kisebb létszámú esküvői vacsorák, céges ebédek, stb. Közös megbeszélés alapján összeállítjuk a menüsort és vállaljuk, hogy az alkalomhoz illően feldíszítjük a helyszínt. 

Menü kiszállítást is vállalunk! 
Rendelés leadása hétfőre, hétfő délelőtt 10 óráig lehet, a hét többi napjára pedig előző nap délután 15 óráig lehetséges a +36205208029 , vagy a +36305484430 as telefonszámon lehet, illetve személyesen. 
A kiszállítás díja +100 forint címenként. 
Egész hetes előrendelés esetén pénteken egy süteményre leszel a vendégünk! 

Vállaljuk rendezvények lebonyolítását, családi összejöveteleket, születésnapot, esküvői ebédet-vacsorát, gyerekzsúrt.

Hogyan jutok oda?

Helyszínek, szervezők