Adatok betöltése...

Szabadidő

Sportolási lehetőségek

Sportolási lehetőségek

Rendelési idő

  • Hétfő 06:00 - 23:00
  • Kedd 06:00 - 23:00
  • Szerda 06:00 - 23:00
  • Csütörtök 06:00 - 23:00
  • Péntek 06:00 - 23:00
  • Szombat 09:00 - 19:00
  • Vasárnap 09:00 - 19:00

Az 1995-ben alapított legelső szombathelyi sportcentrum minőségi fitness és relaxációs szolgáltatások együttesét nyújtja a sportolni, pihenni vágyóknak. Célunk, hogy korunk rohanó világában komplex ajánlattal álljunk mindazok rendelkezésére, akik tartalmasan és változatosan szeretnék sportra, kikapcsolódásra szánt idejüket eltölteni.

KONDITEREM

A kondicionáló terem 450 m2 alapterületen, hat külön teremben, 60 különböző erőfejlesztő és digitális kijelzésű kardiógéppel (kerékpár, taposó, futó, crosstrainer-sífutó) segíti vendégeinket kondíciójuk fejlesztésében és az esetleges többletkilók ledolgozásában.

Bátran kérheti személyi edzőink segítségét, akik figyelembe véve az Ön fittségi és egészségügyi állapotát, állítják össze edzésprogramját, valamint szükség esetén étkezési tanáccsal is szolgálnak.
Trénereink szakszerű irányítása biztosítja Önnek a gyorsabb és eredményesebb fejlődést!

FALLABDA

Sportcentrumunkban 3 légkondicionált, sportparkettával burkolt squash-pálya áll a fallabda-sport szerelmeseinek rendelkezésére.
Kezdők részére igény szerint oktatót biztosítunk, aki segít a szabályok és a helyes alapmozgások megismertetésében. Ammenyiben átutazóként tartózkodik városunkban és szeretne hódolni kedvenc sportjának, felszerelést és edzőpartnert biztosítunk a kellemes időtöltéshez!

SZAUNA

A szauna több száz éves fürdőzési forma Finnországban. Szokatlanul magas 7O-1OO fokos hőmérsékletét az alacsony párataltalom teszi könnyen elviselhetővé. Szervezetünk mindig az egyensúly megtartására törekszik, ezért a forró és száraz levegőre intenzív verejtékezéssel válaszol. A verejték párolgása hűti a bőrt, és nem engedi túlzottan felforrósodni. A forró levegő után hideg vízben, esetleg hóban hűtjük le a testünket, majd ezt ismételgetjük ameddig jólesik. A szauna hatása tehát a váltófürdőn alapszik.

Szauna nyitvatartás:

Kedd, Péntek, Vasárnap

17:00 – 22:00

 

Hogyan jutok oda?

Helyszínek, szervezők