Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2021.04.30 (Péntek), 08:00

Az MKOSZ döntése alapján nézők előtt fejeződik be a bajnokság!

Április 28-án a sportmérkőzések látogatásáról szóló kormányzati enyhítésekről tárgyalt a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöksége. A döntés, valamint a kritériumként meghatározott oltási számok alakulása értelmében a Szeged elleni elődöntő mérkőzéseit már nézők előtt lehet majd megrendezni.

A Szövetség állásfoglalásában kérte a klubokat, hogy fontolják meg bizonyos védelmi intézkedések alkalmazását a sportolók és sportszakemberek, valamint természetesen a szurkolók egészségének megóvása érdekében.

A jelenlegi szabályozást, valamint az egészségügyi kockázatokat felmérve és figyelembe véve klubunk az alábbi intézkedéseket alkalmazza hazai bajnoki mérkőzésein:

-Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzés megtekintésére kizárólag védettségi igazolvány felmutatásával van lehetőség! Ennek hiányában még érvényes belépőjegy birtokában is köteles a klub megtagadni a szurkolók belépését. A védettségi igazolvány csak arcképes hatósági igazolvánnyal (érvényes útlevél, személyazonosító igazolvány) együtt jogosít a belépésre! Védett személy felügyelete alatt álló 18 évnél fiatalabb szurkolóink abban az esetben léphetnek be a mérkőzésre, amennyiben arcképes hatósági igazolvánnyal igazolják életkorukat! Kérjük, hogy a beléptetés gördülékenységének biztosítása érdekében időben érkezzenek a mérkőzésre!

-A sportolók és sportszakemberek védelme kapcsán a játéktértől megfelelő távolság megtartásának biztosítása érdekében Szurkolóink kizárólag a galérián foglalhatnak helyet, a mobil lelátókat nem nyitjuk meg.

-Ebből következik, hogy bérlettel rendelkező drukkereink számára nem tudjuk biztosítani a bérleten feltüntetett helyüket. A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Jegypénztárunkban csak annyi belépőjegy megvásárlását tesszük lehetővé, amennyi biztosítja a szezonjeggyel rendelkezők mérkőzésen való részvételét.

-Kérjük, hogy egymás egészségét és testi épségét figyelembe véve a nézőtéren a mérkőzések teljes időtartama alatt javasoljuk, hogy lehetőség szerint maszkot viseljenek és a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítőket használják!

-A játékosokkal és sportszakemberekkel való testi kontaktust (kézfogás, pacsi, stb.) kérjük mellőzni!

A szombati mérkőzés előtt online jegyelővételre a mai napon 15:00-tól lesz lehetőség, mérkőzésnapon 16:30-tól nyitnak a jegypénztárak. A korlátozások értelmében kb. 1800 nézőt tudunk a mérkőzésre beengedni!

Jegyáraink változatlanok, a felnőtt belépők 2400 forintba, a diák- és nyugdíjas belépők 1200 forintba kerülnek, és a Szent Márton-kártya kedvezmény továbbra is érvényes!

Várjuk Kedves Szurkolóinkat! Vigyázzunk egymásra! Hajrá Falco!

forrás: falcokc.com

További Programok

Helyszínek, szervezők