Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2021.03.01 (Hétfő), 08:00

Remek formában az SZKKA ificsapata, Pődör Zoltán tanítványai ezúttal a Szekszárdot győzték le.

Egy héten belül a harmadik rangadóját játszotta a Sylver Ops Cafe SZKKA néven szereplő ificsapatunk, amely a Szekszárdi FGKC együttesét látta vendégül a felnőtt NB I/B-ben. Remekül kezdtük a találkozót, két labdaszerzés után 3-1-re vezettünk. A folytatásban felváltva estek a gólok, 6-4-es állásnál a vendégek trénere kért időt. Hiába, tovább növeltük a különbséget, az első félidő felénél 10-6-ra mentünk. Picit aztán belealudtunk a meccsbe, feljött egy gólra a Szekszárd, 12-11. Újra elléptünk, de aztán kisebb rövidzárlat, 16-16-nál Pődör Zoltán vezetőedző kért időt. Két gyors Pődör Rebeka-gólra egy találat érkezett válaszként, így a szünetben 18-17-et mutatott az eredményjelző.

A második félidő elején villámgyorsan fordítottak a vendégek, majd ötperces hazai gólcsendet Kulcsár tört meg. Mindkét csapat játékába csúsztak hibák, a 45. percben 22-22 volt az állás. Két jó védekezéssel elhúztunk kettővel, majd folytattuk a kemény és hatékony védekezést, 8 perccel a vége előtt már három volt az előnyünk, 26-23. Egy labdaszerzés után Wald gólja végleg eldöntötte a két pont sorsát. Ificsapatunk négy góllal, 32-28-ra győzte le a Szekszárdot és őrzi második helyét a felnőtt NB I/B-ben.

Sylver Ops Cafe SZKKA – Szekszárdi FGKC 32-28 (18-17)

SZKKA: Christe – Wald 3, Török, Pődör R. 9, Franka, Kulcsár 6, Horváth A. 4 Csere: Pődör B. 6, Forgács 3, Szmolek, Zsemberi, Győri 1, Dobány (K), Vajer, Lakatos, Farkas H. (K).

forrás: szombathelyikezilabda.hu

Helyszínek, szervezők