Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2024.04.15 (Hétfő), 08:00

Újabb sikerünkkel újabb lépést tettünk a veretlen bajnoki cím és az NB I-es feljutás felé.

Szombat este a Komárom VSE együttesét látta vendégül a bajnokságot hibátlan mérleggel vezető felnőtt csapatunk, melyet ezen az estén a kórházba kerülő Vida Gergő vezetőedző kérésére Pődör Zoltán irányított. Bár előzetesen rangadóként aposztrofáltuk a mérkőzést, de végül hátradőlős hazaiként zárult. Ugyanis az első percektől kezdve kőkemény védekezéssel nyitottunk, a tizedik percben 5-2-es állásnál azonnal időt kértek a vendégek. Hiába, az első negyedórában sáncoknak és védéseknek köszönhetően szinte bebetonoztuk a kapunkat, 15 perc után 7-3-ra vezettünk. A folytatás is hasonlóképp alakult, folyamatosan növeltük a különbséget és már a szünetre nagyon megnyugtató tízgólos előnnyel mentünk, 17-7.

A térfélcserét követően sem változott a játék képe, a Komárom 5 perc elteltével tudott először betalálni, 20-8. A második játékrészben is rengeteg labdaszerzés, gyors ellentámadások és látványos gólok jellemezték a csapatot, így végül nagyon magabiztosan, 32-18-ra nyertük meg a szezon 24. bajnoki meccsét is, ezzel folytatva fantasztikus menetelésünket és újabb lépést tettünk a veretlen bajnoki cím és az NB I-es feljutás felé.

Köszönjük a szurkolást!

Szombathelyi KKA – Komárom VSE 32-18 (17-7)

NB I/B 24. forduló, Haladás Sportkomplexum, 400 néző

SZKKA: Csatlós – Kazai 2, Pődör B. 3, Szmolek 5, Pődör R. 5, Kulcsár 5, Pálffy 3 Csere: Szeberényi 1, Varga N. 6, Balogh P. 2, Böhm, Hornyák, Török, Christe, Horváth A., Gönczöl Vezetőedző: Pődör Zoltán

További Programok

Helyszínek, szervezők