Adatok betöltése...

Programok

Tábor

Tábor

2024.07.08 (Hétfő), 07:30

A horgásztáborba jelentkezhet 8 éves kortól minden kalandot, természetet szerető, horgászatot kedvelő vagy azt szívesen megtanulni vágyó fiú, és lány egyaránt. A táborban a horgászaton túl, focizni, asztali teniszezni, tollasozni, biliárdozni is tanulnak a gyerekek. Esténként tábortűz mellett szalonnasütés, kemencés foglalkozás. Azok, akiknek még horgász vizsgájuk nincsen, az aktuális igényeknek megfelelően, a tábor végére azt megszerezhetik. A helyszínen vizsgabizottság előtt tett hivatalos vizsga lehetőségét megszerveztük, melyre a felkészülést a tábor idő alatt folyamatosan végezzük.


A táborba érkezés ideje: A táborkezdés első napján, 07.30 – 09.00 ig. 
Beiratkozást követően bemutatkozást, tábori ismertetőt tartunk.
A Tábor vége, táborozók átadása: Péntek 16.00-18.00-ig

Táboridőpontok, turnusok 2024 évben: 

1. Július 01 - 05.
2. Július 08 - 12.
3. Július 22 - 26.
4. Július 29 - Augusztus 02.

Elszállásolás 5 személyes szigetelt faházakban. Étkezés: naponta háromszori étkezés + igény szerint büfé lehetőség.

Helyszín: Zsennye Horgásztó

Korosztály: 8-16 éves kor

A horgásztábor teljes részvételi díja: 69.000Ft/fő/turnus,
melyet a következő számlaszámra kell utalni: Németh Krisztián, kisadózó.
MBH Bank 72700222 – 30229389 - 00000000
A közlemény rovatba kérjük a gyermek nevét és lakcímét feltüntetni.

A részvételi díj a Zsennyei horgásztavon és Szombathelyen a Ho-Ho Horgászboltban is befizethető, nyitvatartási időben. H-P  8.30-17.30  Szombaton  8-13 ig

Figyelem! A jelentkezők száma korlátozott, ezért azok elfogadása a jelentkezési lap leadása, illetve a befizetés sorrendjében történik.

A horgásztábor célja elméleti, és gyakorlati tudnivalók elsajátítása. A környezet és a természet megismerésére. Horgászat minden nap. A horgászatot a megye tizenhatszoros bajnokcsapatának horgászai oktatják. Próbálunk minden tavi horgászmódszert elsajátítani (spicc botozást, match, feederezést és harcsázást is). A turnus ideje alatt lesz mód éjszakai horgászatra, halismeretek és elméleti horgászmódszerek elsajátítására.

 

Sportolási lehetőségként focizunk, pingpongozunk, tollasozunk, csocsózunk, eső esetén horgász elméleti és gyakorlati foglalkozásokat tartunk, és különböző táblajátékokat és kártyajátékokat biztosítunk. Este tábortűz, bátorség próba, szalonnasütés, vetélkedők. Horgászverseny ill. egyéb játékos vetélkedők, sportok, ahol horgászfelszereléseket, érmeket, különböző kategóriákban egyéni és csapatértékeléssel lehet megnyerni. Turnusaink második felében csapat Horgászversenyt szervezünk ahol mindenki bemutathatja megszerzett horgásztudását.

Amit a táborba hozni kell: 

A hálózsák, esőkabát, gumicsizma, sportcipő, papucs vagy szandál, vegyes ruházat, /meleg ruha is! / sapka, vagy kendő, fürdő nadrág, műanyag vagy fém bögre, törölköző, szúnyogriasztó krém, tisztasági csomag, naptej, íróeszköz, zseblámpa, fejlámpa - Minimum 1db, maximum 3db horgászbotot (legalább 1 db picker vagy feeder bot, 4-5 m spiccbot, ajánlott), úszókat 2-3 db (kishalazáshoz, keszegezéshez, pontyozáshoz), horog, ólom. A horgász felszerelésekhez, amit hozni kellene: ollót, horogszabadítót, kéztörlőt, kisebb horgászéket, pontymatracot, 6 kg etetőanyagot, kb.10 literes méretű vödröt, merítő szákot, etetőkosarat, forgót, gumigyöngy ütközőt, legalább 300 m 23-25 ös zsinórt (ami a sok nagytestű hal miatt ajánlott).

Minden leendő Táborlakónak horgászfelszerelése feltöltésére, egyszeri alkalommal 20% kedvezményt biztosít minden termékre  a Ho-Ho Horgászbolt Szombathelyen a Piaci vásárcsarnok melletti üzletünk. 

Állami horgászjegy a táborozóknak kötelező, mely igény esetén, a helyszínen megváltható (14 éves korig 500 Ft, 14 életévét betöltött diáknak 14.900 Ft.)
Amennyiben gyermekének még nem volt engedélye vagy nem rendelkezik Mohosz Horgászregisztrációval regisztrációval úgy a regisztráció 2200 Ft, az igazolvány tok 850 forintos többletbe kerül.

A szervezők csalit, etetőanyagot, és alap felszerelést (horgokat, zsinórt, ólmot) szükség esetén korlátozott mennyiségben biztosítanak. Zsebpénzként napi 1000-1500Ft ajánlott (üdítő, jégkrém, nasi) tapasztalataink alapján, az alapvető horgászfelszerelések hiánya miatt is szükséges. A büfében horgászcikk, etetőanyag, csali, meleg szendvics, hot-dog, hasábkrumpli igény szerit kapható.

A horgásztáborba történő jelentkezés a „JELENTKEZÉSI LAP”, valamint a részvételi díj befizetésével válik teljessé! A "Törvényes képviselő nyilatkozata a gyermek egészségi állapotáról” a jogszabálynak megfelelően, tábor megkezdése előtt 4 nappal, de legkésőbb, a jelentkezéskor, előre kitöltve, helyszínen is leadható. 

Köszönjük a figyelmet, minden táborozónknak felejthetetlen horgászsikereket, az élmény dús napokat garantáljuk!

 

Fish Farm Csapat

Jelentkezés, információ:

Goldmann Tamás:               +3620/226-9406  (Egyesület elnöke, táborvezető)             
Németh Krisztián:                +3620/320-6016  (Egyesület alelnöke, táborvezető)
                                                                      
E-mail:tabor@zsennyehorgaszto.hu

9766 Zsennye 012/4 Hrsz.
Fish Farm Horgásztó
www.zsennyehorgaszto.hu

Jelentkezési lap letöltése
Egészségügyi nyilatkozat letöltése
BTHSZ ifjúsági tábor jelentkezési lap

Hogyan jutok oda?

További Programok

Helyszínek, szervezők