Adatok betöltése...

Programok

Kiemelt rendezvények

Savaria Történelmi Karnevál

Savaria Történelmi Karnevál

Savaria Történelmi Karnevál

2019. augusztus 22-25.

2019. augusztus 22-25.

Szombathely, Belváros 

+3694510160

http://www.savariakarneval.hu/

savariaturizmus@gmail.com

2019.08.22 (Csütörtök), 20:00

Közép-Európa legnagyobb historikus alapokra épülő összművészeti fesztiválja tucatnyi helyszínen, kétszáznál is több programmal várja a zene, a színház, a gasztronómia és az igényes szórakozás szerelmeseit. Élje át velünk a szombathelyi nyár legszínpompásabb napjait, legyen részese Ön is a felejthetetlen Karnevál-kalandnak!

AVE SAVARIA!
SAVARIA TÖRTÉNELMI KARNEVÁL
SZOMBATHELY, 2019. augusztus 24-27.

Lépj át az időkapun, és töltsd augusztus utolsó hétvégéjét a kétezer éves Savaria ünnepi díszletei között!
Válassz a legszebb kézműves portékák közül, és vidd emlékül otthonodba az Öreg Város Vásárának színpompás középkori hangulatát!
Kövesd figyelemmel legionáriusok és gladiátorok harcát, középkori vitézek és lovasíjászok viadalát, pillants be letűnt dicső korok mindennapjaiba a Történelmi Témaparkban!
Tánconlj és kapcsolódj ki a legjobb népzenei és világzenei előadók társaságában a Forum Színpadon!
Öblítsd torkod a legkiválóbb hazai borászok nedűivel, s kóstolj mennyei falatokat kiváló zenei körítéssel a Borok Utcájában!
Fedezd fel a legkülönlegesebb haza kézműves sörök világát gazdag zenei programmal kísérve egyedülálló hangulatban a Sörtéren!
Játssz gyermekeddel önfeledten a Kalandvárban, de ne hagyd ki a báb- és utcaszínházi előadásokat, a legnívósabb gyermekkoncerteket és a kalandons kenuzást sem!
Idézd meg velünk a mesés Kelet misztikus világát az orientális tánccsemegéket kínáló Keleti Udvarban, ahol magad is elsajátíthatsz néhány igazán különleges táncmozdulatot.
Barangolj a Művészetek Utcája alkotóinak nyitott műhelyeiben, s válassz értékes és egyedülálló emléket az alkotások vagy a színpadi programok közül!
Éljük át együtt a szombathelyi nyár legszínpompásabb napjait!

Szombathelyi nyár - Savaria vár!

Hogyan jutok oda?

Helyszínek, szervezők