Adatok betöltése...

Programok

Előadás/Kiállítás

Előadás/Kiállítás

KOCKANAPOK

LEGO® építmények kiállítása

LEGO® építmények kiállítása

AGORA - Művelődési és Sportház 

+3694312666

+36205029351

http://www.agorasavaria.hu/

jegyiroda@agora-savaria.hu

2024.02.24 (Szombat), 09:00

  • Típus:

    • Kiállítás
  • Belépőjegy:

    • 2 éves kor alatt ingyenesen látogatható, 2 éves kor felett a jegyár egységesen 2 000 Ft/fő.

2024. február 24-25-én újra megérkezik Szombathelyre a Kockanapok LEGO® építmények kiállítása és játszóház. A legnagyobb magyarországi kiállított gyűjtemény!

A legutóbbi látogatás óta eltelt időben rengeteg új építménnyel bővülve ez lesz a rendezvénysorozat eddigi legnagyobb kiállítása. Jelentősen megnövekedett hellyel, nagyobb kiállítási anyaggal és kibővült játéklehetőségekkel várjuk látogatóinkat! Közel 2 000 000 kockából láthatnak fiatalok és idősebbek rengeteg egyedi alkotást és különleges gyári készleteket.

Kicsik, nagyok, idősek, fiatalok egyaránt találhatnak kedvencet a változatos témáknak köszönhetően. Egyedi formában mutatunk be filmjeleneteket, videojáték-jeleneteket. Látogatóink találkozhatnak Harry Pottertől a Marvel és DC világ szuperhősein keresztül a Csillagok Háborúja ikonikus jelenetei mellett filmklasszikusokkal is, mint például Kevinnel a Reszkessetek betörőkből.

Gigantikus építmények tekinthetők meg a világ csodái és ismert épületei közül. Továbbá a gépeket, járműveket kedvelők is kedvükre szemezgethetnek a végeláthatatlan kollekcióban. Megannyi mozgó építmény is kiegészíti a kiállítás színes anyagát.

Magyarországon egyedülálló kreatív foglalkoztató és játszóházban játszhatnak a Kockanapok rendezvényen résztvevők. A különböző méretű mozaiképítések mellett lehetőség van egyedi tervezésű építmények összerakására is, valamint, aki útmutatás nélkül kíván építeni, a hegynyi ömlesztett kocka segítségével semmi sem szabhat határt képzeletének. A fiatalabb korosztálynak pedig játszószőnyegen, Duplo® építéssel van lehetőségük szüleikkel együtt minőségi időtöltésre.

Nyitvatartás: szombat-vasárnap 9.00-18.00 között.

A rendezvény 2 éves kor alatt ingyenesen látogatható, 2 éves kor felett a jegyár egységesen 2 000 Ft/fő.

Jegyek a kiállítás ideje alatt, a helyszínen készpénzért válthatóak. Sajnos bankkártyát, utalványt a szervezők nem tudnak elfogadni.

Hogyan jutok oda?

További Programok

Helyszínek, szervezők