Adatok betöltése...

Szabadidő

Sportolási lehetőségek

Sportolási lehetőségek

Sportliget

A Sportligetben 6 darab salakos teniszpálya, korszerű (streetball játékra is alkalmas) kosárlabda pálya, valamint 4 darab világítással felszerelt salakos kispálya várja a sportolni vágyókat.

A Sportliget felújítását követően a sportolási lehetőségek tárháza bővült az Arany-patak mentén kialakított sétánnyal és kocogópályával, telepített tornaeszközökkel, egy fitnesz-­szabadtéri sportparkkal, valamint aszfaltozott felületű görkorcsolyapályával és mászófallal.

A pihenés és a feltöltődés nyugalmáról az újonnan kialakított pihenőkert, piknikövezet gondoskodik.

A projekt keretében három épületet is kialakítottak, a szolgáltatóépület 530,62 négyzetméteres, funkcióját tekintve alkalmas vendéglátásra, sporteszköz kölcsönzésére. Az épületben öltözőket, valamint a látogatók számára szociális helyiségeket is kialakítottak. Fedett esőbeálló - játszóhelyi épület is épült, illetve egy pihenő és bemutató kert került kialakításra, ahol a későbbiekben szabadtéri és asztali társasjátékokat lehet kölcsönözni.

A Sportligetben található teniszpályák a Haladás VSE tenisz szakosztálya és a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. használatában vannak. A teniszpályák kitűnően alkalmasak a szabadidősport aktív eltöltésére sportrendezvények, teniszversenyek lebonyolítására. A teniszpályák díjtáblázat és előzetes foglalás alapján vehetők igénybe, bővebb információ +3606302351147 telefonszámon, valamint az uzemeltetes@szombathelyisport.hu e-mail címen kérhető.

Hogyan jutok oda?

Helyszínek, szervezők