Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2021.01.18 (Hétfő), 08:00

Doktor Pétert a sérüléséről és a keddi BCL mérkőzésről kérdeztük.

A Zalaegerszeg elleni bajnokin nem tudtál pályára lépni. Mi történt pontosan?
Igen sajnos a szerdai mérkőzésen sérülés miatt nem tudtam a csapat rendelkezésére állni. A keddi edzésen Andrissal ütköztem és rögtön a hátamhoz kaptam. Az eset után kis szúrást is éreztem és ezért besiettünk a kórházba, ahol a röntgenfelvételek nem mutattak komolyabb sérülést. Erőnléti edzőnkkel és gyúrónkkal elkezdtük a rehabilitációt és remélem, hogy minél hamarabb visszatérhetek a pályára. A Novgorod ellen még nem leszek 100%-os állapotban, de nagyon szurkolok a fiúknak.

Nagyon szoros menetrendetek volt. Az elmúlt közel 1 hónapban heti két mérkőzés szerepelt a naptárban. Hosszú idő után van szabad hétvégétek.
Nagyon jól jön ez a kis szünet, de nem pihenéssel töltjük. A rehabilitációé, regenerálódásé lesz a főszerep, hisz Kyanre és Szilire is komoly feladat várhat a Novgorod ellen. Mindketten kisebb, nagyobb sérülésekkel bajlódtak. Komolyan készülünk az orosz csapat ellen, mert be akarunk jutni a BCL TOP 16 csapata közé.

Milyen mérkőzésre számítasz az orosz csapat ellen?
Idegenben mindig nehéz győzni, de Lubinban bebizonyítottuk, hogy képesek lehetünk a bravúrra. Az első, hazai összecsapásunkon is reális esélyünk volt győzni, de sajnos akkor kikaptunk, vissza akarunk vágni azért a vereségért. Azóta sok változás történt a csapatnál. Egyrészt fontos, hogy végre szerda-szombat ritmusba kerültünk és a csapat üzemi hőfokon pörög. Két játékoscsere is történt. Borissal és Ákossal nagyon komolyan erősödött a palánk alatti rotációnk, mindketten komoly erősítések. Nem lesz könnyű dolgunk, hisz egy orosz top csapathoz látogatunk, de nem feltartott kézzel érkezünk, hatalmas küzdésre számítok!
 

Helyszínek, szervezők