Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2018.06.05 (Kedd), 08:00

Ez volt az első aranyérem, ami csapatjátékban a legjobbak között Szombathelyre került. Ma pedig újra elérhetjük, hogy esélyünk legyen a 2. bajnoki címre!

2008. június 5-én idegenben tudtuk megszerezni történetünk első és mindezidáig egyetlen bajnoki címét, miután 80:71-re győztünk Körmenden. Az első három mérkőzésen mindkét csapat hozta a kötelezőt, és legyűrte ellenfelét hazai pályán. A negyedik meccsen azonban egy végig fordulatos és izgalmakban bővelkedő viadalon megmutattuk, hogy ki az idei év legjobb csapata. Várható volt, hogy Kálmánék nem akarják húzni a dolgot, már az első körmendi csatában is csak két ponttal maradtunk alul ellenfelünkkel szemben, míg hazai pályán a hat pontos siker mellett egy harminc pontos kiütés is jelezte: nem feltétlenül lesz öt meccses az idei döntő. Nem is lett, 3:1-es összesítéssel a Falco-Szova KC lett a 2007/2008-as év bajnoka.

A bajnokcsapat tagjai:
Vezetőedző: Srecko Sekulovic.
Játékosok: Arnas Kazlauskas, Jara Rubin Doyne, Pankár Tibor, Borszéki Csaba, Kálmán László, Mikalai Aliakszejev, Váradi Kornél, Papp Balázs, Will Tamás, Andrija Csirics, Feigl Imre, Szanati Mátyás, Draughan Edwin, Csiszár Dániel.
 

Így ünnepeltünk akkor, és vissznézheti a Körmend elleni bajnoki döntő utrolsó mérkőzését.

Videók

Helyszínek, szervezők