Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2017.09.29 (Péntek), 08:00

Szombaton 18.00 órakor a Mezőkövesdet fogadjuk Sopronban. A mérkőzés egyik érdekes momentuma lehet Iszlai Bence esetleges szereplése a vendégeknél. A szombathelyi szurkolók egyik kedvence hosszú történet végén a napokban igazolt Mezőkövesdre.

A múlt héten csapatunk Újpesten a Vasas ellen lépett pályára, de a villanyvilágítás meghibásodása miatt a mérkőzés félbeszakadt. Az elmaradt mérkőzés pótlása október 17-én kedden, 18 órakorlesz a Szusza Ferenc-stadionban. Ezen kívül változás még, hogy a Diósgyőr elleni bajnoki mérkőzés Sopronban kerül megrendezésre október 28-án 15.30 órai kezdéssel.
A két változás talán nem okoz gondot csapatunknak és sikerül pontokat gyűjteni mind a két mérkőzésen.

A Haladás hivatalos oldalán megjelent a KLUB tájékoztatása, hogy a szurkolói zónában az elmúlt időszak történései miatt kapott büntetések elkerülése érdekében nem engedik felvinni a sörös és egyéb poharakat a lelátóra.

A szombati mérkőzés Pacsi Bálint vezetőedző második "hazai" fellépése lesz, ami rettentően fontos meccsnek számít, ugyanis közvetlen riválisunkat fogadjuk este 18.00 órai kezdéssel. A csapat a héten a szakmai stáb által előírt valamennyi feladatot elvégezte és elmondhatjuk, hogy felkészülten várja a találkozót. A játékosok az új típusú edzésekre a jelek szerint vevők és elmondásuk szerint tiszta és nyugodt a helyzet az öltözőben is.

Az esélyeket nézve nem lehet kérdés, hogy csapatunknak mindenképpen egy eredmény elfogadható, mégpedig a három pont begyűjtése. Ez természetesen nem lesz egyszerű, mert ellenfelünk az eddigi mérkőzéseit elnézve nem adta könnyen meg magát senki ellen. Iszlai Bence érkezésével várhatóan a középpályájuk erősödött, de talán Pacsi Bálinték megtalálják a réseket az ellenfél védelmének feltöréséhez és győzelmet ünneplehetünk. A játékosok közül Jancsó András továbbra is maródi, de szépen javul a sérülése. Polgár Kristóf és Tóth Máté az U21-es válogatottba kapott meghívót, ami valószínűsíthetően plusz motivációt adhat fiatal játékosainknak.
A kezdőcsapatot illetően a csapat várhatóan a Vasas elleni összetételben fut ki a pályára, azonban Pacsi Bálint még pár poszton előfordulhat módosít szombat esti találkozó kezdetéig.

A lényeg tehát, hogy csapatunk szombaton három ponttal legyen gazdagabb, mely egyben egy kis nyugalmat is adhat a válogatott szünetre, valamint a két közvetlen riválisunk is esetlegesen leszakadhat tőlünk.

Hajrá HALI!

 

sorrás: http://bkozep.gportal.hu

Helyszínek, szervezők