Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2020.05.22 (Péntek), 08:00

Egyelőre nem áll edzésbe a Hungast-SZKKA, amely az idény meglepetéscsapata volt a női NB I-ben. A következő idényben is Marosán György irányítja a csapatot.

A szombathelyi együttes a remek tavaszi sorozatának köszönhetően hat győzelemmel állt a 11. helyen, amikor a szövetség a koronavírus-járvány miatt befejezettnek nyilvánította a bajnokságot. Marosán György tanítványai nyolc ponttal előzték meg a kiesőhelyen álló Békéscsabát.

Marosán György - vezetőedző, Hungast-SZKKA
“A 12. hely volt a célunk év elején feljutó csapatként, a bennmaradás. Úgy gondolom, hogy azt magabiztosan teljesítettük. Örülök neki, hogy mi lettünk a bajnokság meglepetéscsapata. Pozitív visszaigazolás ez arról a koncepcióról, amiben mi gondolkodunk, arról a munkáról. Ezt kell, hogy folytassuk.”

Habár a kormány enyhítése miatt már kiscsoportokban elkezdhetnék újra a tréningeket, a vezetőedző úgy döntött, hogy még nem lesznek csapatedzések.

Marosán György - vezetőedző, Hungast-SZKKA
“Én amellett tettem le a voksomat, hogy nem kezdjük el most az edzéseket, hanem folytatjuk az egyéni edzésmunkát. És akkor hamarabb fogjuk elkezdeni a következő szezonra való felkészülést.”

Még hivatalos döntés nem született, de a tréner úgy sejti, hogy szeptember elején indulhat a következő idény, ezért július első napjaiban kezdik meg az alapozást. Marosán György megerősítette, hogy biztosan ő marad a Hungast-SZKKA kispadján.

forrás: tvszombathely.hu

Helyszínek, szervezők