Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2018.06.06 (Szerda), 08:00

A kedd esti fiakó után játékosunk és a két vezetedző is előretekint már.  

A keddi elődöntő után a párharc állása: 2-2.

A meccs eredményének alakulását ITT követhették, most jöjjön a legjobb szombathelyi pontszerző és a két mester értékelése.

Perl Zoltán: - Nagyon rosszul kezdtük a meccset, már az elejétől nagy volt a különbség a két csapat között, nem tudtuk megállítani az Albát. Beni és Darrin is hiányzott, de ma szerintem nem csak ezen múlott. Ezt a meccset gyorsan el kell felejtenünk és az előző két hazai meccsen látottakat kel hozni. Csapatként kell játszanunk csütörtökön és akkor megnyerhetjük a párharcot. Bízom abban, hogy csütörtökön agresszíven és jól játszunk majd - mondta a 21 pontos Falco játékos.

Dzunics Braniszlav: – A lényeg, hogy megnyertük a mérkőzést, és megteremtettük annak lehetőségét, hogy legyen ötödik meccs. Ez az összecsapás kilógott a sorból, nem volt annyira kiélezett, mint a korábban lejátszott három találkozó. Számunkra ez kifejezetten jól jött, nyugodtabban tudtunk játszani, azonban a nyugodtságnak ezzel vége is, mert Szombathelyen igazi ki-ki meccs vár ránk.

Srecko Sekulovic: – Minden szempontból, az elsőtől az utolsó percig jobban kosárlabdázott az Alba ezen a mérkőzésen. Nem tudtunk átlendülni a holtponton, zavart okozott Váradi Benedek és Govens Darrin sérülése, hiszen mindketten kulcsembereink. Nagyon puhán védekeztünk, nem volt meg a kellő ritmus a játékunkban, az Alba ismét dominált a lepattanókban. Kétségtelenül rendkívül sima volt, a harmincegy pont különbség nagyon sok, de csütörtökön új mérkőzés lesz, megpróbálunk nyerni.

A Falco - Alba elődöntő 5. meccse csütörtökön 20 óra 30 perckorkezdődik. 

Helyszínek, szervezők