Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2019.11.06 (Szerda), 08:00

A vezetőedzők mellett 1-1 játékos is elmondta, hoy látta belülről a BL-mecsset. 

A győztes meccs utáni felvételek. 

Gasper Okorn vezetőedző, Falco:– Gratulálok a játékosaimnak ehhez a teljesítményhez, ez az ő sikerük, győzelmük. Köszönöm a szurkolóknak a támogatást! Rendesen felkészültünk. Az Alba elleni siker után jó hangulatban, pozitív ritmusban voltunk. A zaragozai mérkőzésre való reakciónk remek. Arra készültünk, hogy megállítjuk a tranzíciós játékukat, szerintem egész jól sikerült. Tudtuk, hogy előnyünk van a festékben, ezt ki is akartuk használni Reddicen és Laken keresztül. Egy 30 pontos győzelemmel elégedettnek kell lenni. Ez egy remek eredmény nemcsak Szombathelynek, hanem Magyarországnak is. Nem mindennapos a 30 pontos győzelem, és hogy ilyen szinten vagy képes játszani 40 percen keresztül, néhány megingástól eltekintve. Ez normális. Egy ilyen mérkőzés után az edző legnagyobb problémája az, hogy a játékosok úgy értékeljék ezt a meccset, amilyen volt. Talán most azt gondolják, hogy jók vagyunk. Lehet, hogy ezt a sikert rosszul értelmezik, ezen kell dolgoznunk. Most van egy kis szünetünk, mivel nem játszunk a bajnokságban szombaton. A holnapi lesz az egyetlen pihenőnap karácsonyig. Ezek után elkezdjük a felkészülést a Besiktasra, megpróbálunk változtatni a rossz szokásainkon. Ahogy mondtam, meccsről meccsre haladunk. A következő állomás Isztambul.

Juvonte Reddic: – Úgy gondolom mindent helyesen végeztünk, jól követtük az utasításokat. Mindenki kivette a részét a mai sikerből. Büszke vagyok a társaimra, és arra, ahogyan játszottunk.

Thomas Päch vezetőedző, Bonn– Gyengén kezdtük a meccset, sokat hibáztunk, tiszta helyzeteket rontottunk. Ennek ellenére a félidőben még teljesen nyílt volt a meccs. A második félidőben azonban hibát hibára halmoztunk, nagyon gyengén kosaraztunk, semmi esélyünk sem maradt a győzelemre. Ráadásul roppant gyengén dobtunk.

forrás: falcokc.com

 

Videó

Helyszínek, szervezők