Adatok betöltése...

Programok

Sport

Sport

Csepregi Pékség Open

Haladás Sportkomplexum  

2020.07.11 (Szombat), 15:00

  • Sportág:

    • Darts

biztosítani a darts sport kedvelőinek, hogy egy sokak által közkedvelt lebonyolítási rendszerű (csoportmérkőzéses + egyenes kieséses) versenysorozatban szervezett, a Magyar Darts Liga előírásaihoz nagyon hasonló, rendezett körülmények között mérhessék fel tudásuk. Emellett nem titkolt célunk új klubtagok, versenyzők felkutatása és a darts sport népszerűsítése sem.

A “Csepregi Pékség” Open nevezéshez nem szükséges a MDSZ által kiállított Versenyengedély, vagy Szabadidős kártya.

2020. június 20-tól visszavonásig, a Goldfisch horgászbolt jóvoltából a Szombathelyi Darts Club SE által rendezett versenyeken a legnagyobb, 130 vagy afeletti kiszállót dobó játékos 10000 Ft különdíjban részesül. Amennyiben a legmagasabb kiszálló 170 a versenyen, akkor az azt megdobó játékosnak 17000 Ft a nyereménye. Ha nem születik 130 vagy nagyobb kiszálló egy fordulón, az összeg halmozódik.

* A helyszínen vendéglátói szolgáltatás nem megoldott, azonban étel és ital behozatalára, és azok elfogyasztására van lehetőség a versenytértől különálló aulában. A versenytérbe csak vizet szabad bevinni. Megkérünk mindenkit, hogy a rendre és tisztaságra fokozottan ügyeljen, az étel és ital hulladékot a kihelyezett szemeteszsákokba kérjük elhelyezni.

A verseny nevezési díjai:

  • 1000 Ft/fő SZDCSE tagok számára
  • 1500 Ft/fő minden más esetben

Visszaosztás a legjobb 4 helyezettnek: a nevezési díjak 60 %-a.

A verseny helyszíne:

  • HALADÁS SPORTKOMPLEXUM
  • 9700 Szombathely, Rohonci út 3.

Hogyan jutok oda?

Helyszínek, szervezők