Adatok betöltése...

Programok

Előadás/Kiállítás

Előadás/Kiállítás

Egészségben a Jövő! - II. Szombathely2030 konferencia és startup ötletverseny

AGORA Szombathelyi Kulturális Központ 

+3694520100

https://www.szombathely.hu/

polgarmester@szombathely.hu

2022.10.11 (Kedd), 09:00

  • Típus:

    • Előadás, ismeretterjesztés
  • Belépőjegy:

    • Ingyenes

2022. október 11-én második alkalommal kerül megrendezésre az Egészségben a jövő – II. Szombathely2030 Konferencia a szombathelyi Agora Művelődési és Sportházban.

A rendezvény keretében az egészségiparhoz kapcsolódó szakmai előadások hallgathatók meg neves szakemberek előadásában. Az esemény második részében megrendezésre kerül a város első vállalkozói ötletversenye, ahol induló vállalkozások, egyetemi csapatok mutatják be innovatív egészségipari ötleteiket, megoldásaikat a szakmai zsűri és a közönség előtt. Mindezen túl a rendezvény ideje alatt egészségiparhoz kapcsolódó kiállítás is megtekinthető lesz a résztvevők számára.

A szervezők 2022. szeptember 26-áig várják a pályázatokat az ötletversenyre. A legsikeresebb versenyzők értékes nyeremények mellett anyagi támogatásban is részesülhetnek.

A rendezvényre elsősorban az egészségügyben, egészségiparban érdekelt diákokat, vállalkozókat, magánembereket várják, de mindenki érdeklődőt örömmel látnak.

Az esemény főszervezője Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata, valamint a Szombathely2030 programban aktív részt vállaló helyi szereplők, az ELTE Savaria Egyetemi Központ, a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kara, a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Pannon Gazdasági Hálózat. A rendezvény a Szintézis-Net Kft., illetve az INPUT Program támogatásával tud megvalósulni.

Hogyan jutok oda?

Helyszínek, szervezők