Adatok betöltése...

Programok

Sport

Sport

2024.07.13 (Szombat), 21:00

  • Sportág:

    • Egyéb sportok

Találkozó a Csónakázó tó parkolójában.
A Csónakázó tó parkolójából indulva futunk a városban, valamint érintjük a belváros legszebb részeit is, majd visszafutunk a Csónakázó tóhoz.
A táv: kb.8 km, a tempó laza beszélgetős, közben a lemaradókat bevárós.
A futás során fényvisszaverő eszköz és/vagy fejlámpa, villogó viselése ajánlott.
Kérünk minden résztvevőt a KRESZ betartására. A futás során nincs útvonalbiztosítás!
Frissítés egyénileg! Az esemény nyilvános , szabadon megosztható, minden érdeklődő futót, sportolót szívesen látunk.
Fuss velünk Szombathely!
Az eseményen való részvételi feltételek:
A résztvevők kijelentik, hogy az eseményen való részvételhez megfelelő fizikai állapotban vannak, a teljesítést akadályozó betegségben nem szenvednek.
Az eseményen teljes mértékben saját felelősségükre vesznek részt, az esemény előtt/alatt/után bekövetkező sérülésért, illetve anyagi kárért a rendező egyesület, a rendező- és a rendezőség által megbízott személyek/szervezetek, továbbá az esemény területe/útvonala által érintett területek tulajdonosai illetve kezelői semmilyen címen felelősséget nem vállalnak, illetve felelősségre nem vonhatóak.
A résztvevők kijelentik, hogy a KRESZ szabályait ismerik, azokat az esemény során magukra kötelező érvényűnek tartják.
Fotó, mozgókép
Az eseményen résztvevők elfogadják, hogy az eseményről készült film-, és képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhetnek, ellenszolgáltatást ezért nem kérnek.
Vis maior
Elfogadom, hogy elháríthatatlan külső ok (időjárás, blokád, sztrájk), ami nem tervezhető és extrémnek számít, a szervező/rendező az eseményt elhalaszthatja vagy lemondhatja. Az esemény helyszínét/útvonalát, időpontját a Szervező módosíthatja.
Általános
A Szervezők fenntartják a jogot arra, hogy a verseny szellemiségének nem megfelelően viselkedő résztvevőket a rendezvényből kizárják. (pl. trágár beszéd, tiszteletlen, illetlen viselkedés, a szervezőkkel/rendezőkkel szembeni tiszteletlen viselkedés)

Hogyan jutok oda?

Helyszínek, szervezők