Adatok betöltése...

Szabadidő

Sportolási lehetőségek

Sportolási lehetőségek

Rendelési idő

  • Hétfő 06:30 - 22:00
  • Kedd 06:30 - 22:00
  • Szerda 06:30 - 22:00
  • Csütörtök 06:30 - 22:00
  • Péntek 06:30 - 22:00
  • Szombat 09:00 - 21:00
  • Vasárnap 09:00 - 21:00

Fejlődő világukban egyre nagyobb az igény az egészség megőrzésére és nagyobb teret nyer a megelőzés, a prevenció.

E divatos szavak használata helyett tettekre, a tervek, elképzelések megvalósítására lenne szükség. Vállalkozásunk alapelve Vendégeink egészségének megőrzése a mozgás segítségével. A mozgás fizikai és szellemi állapotunkat javítja, közérzetünket kellemesen befolyásolja. Szeretnénk azoknak a sportszeretőknek is lehetőséget kínálni sportolásra, akik korukból és fizikai állapotukból következően bármely sportterületen elboldogulnának, ugyanakkor felkaroljuk azokat is, akik önhibájukon kívül nem vehetnek részt stúdiónk dinamikusabb foglalkozásain. Amennyiben szükséges, mozgáselméleti tanácsokkal is ellátjuk vendégeinket és a foglalkozások előtt a speciális, személyre szabott gyakorlatokról előzetesen konzultálunk minden új klubtaggal.

A Clubban a konditerem, cardiopark, a Cross-Fit részleg és a Jungle rendszer használata mellett különböző csoportos foglalkozásokon is részt lehet venni. Ezekről az órarend alapján tájékozódhat.

A fitnesz klubokban elterjedt edzéslehetőségek mellett kipróbálható a SPEED - BODY , az ún. izomstimulációs berendezés segítségével végrehajtott edzés is.

Kikapcsolódásra lehetőséget teremt a klubunkban elhelyezett ping-pong és csócsó asztal. A földszinti területen külön díjazás ellenében lehetőség nyílik a darts pályák és dobók használatára előjegyzés alapján. Mivel a pályákon versenyzők is edzeni fognak, kérjük a pályákra időben jelentkezzenek be.

Klubunkban a spotolás mellett lehetőség nyílik massage kezelés kérésére, ill ún. "denevérágy"-as kezelésre  is.

A klub célja, hogy Szombathely és környékének olyan szabadidős sporttevékenységet nyújtson, melynek segítségével kortól, nemtől, kondíciótól, alkattól függetlenül bárki megtalálhatja a neki megfelelő mozgásformát.

 Klubunkban CYBEX kondigépek, LIFE FITNESS cardiogépek, 11 db WALKEXERCISE, 18 db Jonny G spinner kerékpár - SPD-s pedállal -, 18db FT eszköz, 15 db Trendy HOT-IRON szett, 18 db Flexi-bar és különböző aerobik szer (Kattlebell, Mace-bell, Club-bell, különböző súlyzók, medicine ball, haskerék, BOX-zsák, Fit-ball, Karika, ring, tube, kislabda...)  segítségével lehet edzeni. Közel 1100 m2-es termünkben vendégeink kényelmesen, kellemes környezetben tudnak mozogni. 
A csoportos foglalkozások elősegítik baráti kapcsolatok kialakulását is, hiszen a klub célja nem csupán a mozgás lehetőségének biztosítása, hanem egy családias környezetben a szabadidő kellemes, hasznos és egészséges eltöltése.

Az edzések általában 55 percesek, az órákra az aktuális órarend alapján előzetesen és a helyszínen is be lehet jelentkezni.

Előre lehet regisztrálni e-mail-en, sms-ben, telefonon és on-line a wwww.optime.hu oldalon.

A wwww.optime.hu oldalon az interaktív bejelentkező rendszerrel bármely edzéstípusra be tudsz jelentkezni !

Ennek feltétele, hogy klubunkban egy beléptető kártyát, vagy beléptető karkötőt kell váltanod !

VISA, MASTERCARD, MESTRO,MASTERCARD-ELECTRONIC, VISA-ELECTRONIC, OTP, AMERICAN-EXPRESS kártyák elfogadóhelye.
 

 

Hogyan jutok oda?

Helyszínek, szervezők