Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2020.02.17 (Hétfő), 08:00

Csapatunk fiatal támadója, Tóth-Gábor Kristóf döntő részt vállalt idei első győzelmünkből.

Két gólnélküli döntetlenre végződött bajnoki után megszerezte első NB II-es gólját, góljait és győzelmét a Szombathelyi Haladás. A nagykanizsai születésű, az Illés Akadémián nevelkedett 18 esztendős Tóth-Gábor Kristóf volt az aki - kétszer is - megtörte a jeget. Az immáron háromgólos támadó az első félidő 46., és a második játékrész 57. percében is betalált, nagy szerepet vállalva ezzel a Csákvár elleni vasárnap délutáni 3-0-s sikerben.

- Tudtuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés, hiszen egy jó Csákvárt fogadtunk, amely játssza a futballt és jó helyen áll a tabellán – mondta a 184 cm magas Tóth-Gábor Kristóf, aki ősszel egy gólt szerzett – Nem is indult könnyen a találkozó, nem tudtunk igazán dominálni. De így is voltak lehetőségeink, majd egy szabadrúgás után megszereztük a vezetést. Nagyon jókor, közvetlenül az első félidő lefújása előtt érkezett a gól, ami szerintem kicsit meg is törte ellenfelünket. Nekünk – nekem - pedig áttört egy gátat. A védekezésünk eddig is rendben volt, de a gólok nem jöttek. Remélem a folytatásban is hasonlóan jól teljesítünk, mint vasárnap. Vezetésünk birtokában a szünetre így jó hangulatban, még movitáltabban mehettünk. A második félidőre úgy jöttünk ki, mintha még 0-0 lett volna az eredmény. Jöttek is a helyzetek és mivel még kétszer betaláltunk el is dőlt a mérkőzés. A góljaim? Az első egy remek szabadrúgás után született – a kapufáról kipattanó labdát közelről befejeltem. A második egy nagyon szépen végigvitt támadás után esett. Jött a beadás, megpróbáltam a kapus mellett eltolni és bepasszolni a labdát. Örülök, hogy sikerült!

Szerdán 18 órakor 1-0-s hátrányban a Honvédot fogadjuk a Magyar Kupában. Kíváncsiak voltunk, a fiatal támadó hogy látja az esélyeket.

- A továbbjutás a célunk! Hazai pályán, hazai közönség előtt játszunk – nyernünk kell!

forrás: haladas.hu

Helyszínek, szervezők