Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2020.03.11 (Szerda), 08:00

TISZTELT SZÜLŐK,KEDVES GYEREKEK!


Egyesületünk elnöksége a koronavírus terjedése kapcsán az alábbi tájékoztatást szeretné adni az AVUS színeiben versenyző gyermekeink egészségének megóvása érdekében, egyben felhívni minden érdekelt figyelmét a fertőzés sikeres megelőzésében szükséges közös teendőinkre.
Szakemberektől nyert információink alapján a medencékben használt klór mennyisége elég ahhoz, hogy az esetlegesen vízbe kerülő koronavírust elpusztítsa.
Az uszoda vezetői a következő intézkedéseket tették a fertőzést megelőzése érdekében:
- az uszodát látogató vendégek, sportolók, alkalmazottak figyelmének felhívása az uszoda higiéniai szabályainak fokozott betartására, betartatására - az uszodát csak egészségesen látogassák a vendégek, sportolók; dolgozók csak ebben az esetben vegyék fel a munkát
- kézfertőtlenítők kihelyezése a bejárathoz és higiéniai helyiségekbe, dolgozók részére szájmaszk használata köhögés esetén, dolgozók fokozottabb figyelme a higiéniára, kézmosásra
Mindez csak akkor lehet eredményes, ha mindannyian segítünk abban, hogy olyan szülő, gyermek, alkalmazott ne látogassa az uszodát, aki a vírusfertőzésre utaló jeleket mutat.
Amennyiben ismereteink szerint olyan személlyel került kapcsolatba a család bármely tagja, aki vírusfertőzött területről érkezett, vagy önmaga járt az elmúlt két hétben ilyen helyen és az esetlegesen fertőzésre utaló jeleket mutat, mindaddig ne látogassa az uszodai közösséget, amíg orvosa tünetmentesnek nem nyilvánította.
Együttes érdekünk, hogy betartsuk, betartassuk a fenti minimális előírásokat annak érdekében, hogy elkerülhessük a koronavírusos fertőzést.
Figyelve az operatív törzs és a városvezetés tájékoztatóját további információk közlése várható.


Együttműködésüket előre is köszönjük !
AVUS elnökség

forrás: facebook

Helyszínek, szervezők