Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2019.12.04 (Szerda), 08:00

A labdarúgó Magyar Kupa 8. fordulójában, azaz a 16 közé jutásért szerdán 15.30-kor a Szombathelyi Haladás a Budafoki MTE-t fogadja

A bajnokságban szűk egy hónapja, a fővárosban találkozott a két csapat, akkor a Budafok 1-0-ra nyert. Az NB II-ben a Haladás az utolsó előtti, 18. helyen áll, míg a Budafok a második, feljutó helyen tanyázik. A kupában az előző körben a budafokiak viszont csak nagy nehézségek árán verték ki a megyei I-ben szereplő Sopront. A rendes játékidőben 1-1 volt az állás, a hosszabbításban sem született gól, büntetőkkel mentek tovább a vendégek. A Haladás az előző körben az NB III-as Ménfőcsanak otthonában győzött 2-0-ra. Kérdés, a Haladás jelenlegi helyzetében, amikor a kiesés ellen küzd a bajnokságban, mennyire fontos a kupaszereplés. 

– Tisztában vagyunk a Budafok erősségeivel, nagyon jó csapattal játszunk, amely nem véletlenül áll a bajnoki táblázat második helyén – mondta Desits Szilárd megbízott edző. –  Fontos, hogy mindenben fejlődjünk, így stabilizálnunk kell a védekezést és hatékonyabbá tenni a támadójátékot. Tovább akarunk jutni, már csak azért is, mert szeretnénk NB I-es ellenfelet a Rohonci útra. Rózsa Dániel, Németh Márió, Petró  Balázs és Bosnjak Predrag sérült.

Összeállítás: Gyurján – Habovda, Jagodics,  Jancsó, Németh Milán – Kiss B., Holdampf – Doktorics,  Medgyes, Gaál – Novák. 

A továbbjutás egy meccsen dől el, döntetlennél hosszabbítás, következik, majd ha akkor sem születik döntés, büntetők jönnek.  

A bérlettel rendelkezők ingyen tekinthetik meg a találkozót. A felnőttbelépő 1000, a diák és nyugdíjas 500 forintba kerül. A VIP-jegy ára: 7000 forint.

 

forrás: haladas.hu
 

Helyszínek, szervezők