Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2020.01.14 (Kedd), 08:00

Gyönyörű időben fergeteges családi vetélkedőn játszhattak a családok a szombathelyi Műjégpályán.

A Szombathelyi Szabadidősport Szövetség szervezésében az Emberi Erőforrások Minisztériumának és a Magyar Szabadidősport Szövetség támogatásával megvalósuló verseny idén már 33. alkalommal került lebonyolításra. Házigazda a SZOVA Zrt volt.

A verseny előtt Varga Jenő főszervező sportfeltaláló közös bemelegítésre hívta az embereket, ahol a korcsolyázás alapgyakorlatait sajátíthatták el és gyakorolhatták a korcsolyázók, különös figyelemmel a fékezési gyakorlatokra.

Anya gyermekével, Apa gyermekével és anya két gyermekkel és apa két gyermekkel fakutyás versenyszámokban mérhették össze tudásukat a korcsolya szerelmesei. Több változatosan kiépített pálya közül, melyet minden versenyző kipróbálhatott a gyorsasági családi fakutyaverseny szerepelt fő versenyszámként. A versengésben kipróbálhatták a jéglabda sportágat és a kapura ütést is a gyerekek és a felnőttek is.

Nagyon nagy élményt jelentett a családoknak Varga Jenő Jéglovag két találmánya az iker és a tandem fakutya is. A szombathelyi Műjégpályára kilátogatók a Szabadidősport Szövetség versenyein tudják kipróbálni ezeket a sporteszközöket.

Többen jelezték Varga Jenő főszervezőnek, hogy öröm kijönni a szombathelyi Műjégpályára, ezekre a versenyekre, mert itt mindig történik valami jó!

Az érmeket és a serlegeket Gerencsér Tibor elnök úr adta át a legeredményesebben szereplő családoknak.

Jövő héten, szombaton délelőtt az Akadályversenyekkel folytatódik az egyedülálló versenysorozat mondta el Varga Jenő Pünkösthy, Berzsenyi és Ifjúsági díjjal is kitüntetett sportvezető.

Eredmények:

Anya gyermekével

  1. Keppel Mónika Rékával
  2. Nemesi - Mitterstiller Nóra Mírával
  3. Koltai Eszter Marcellal

Apa gyermekével

  1. Csordás Gábor Emmával
  2. Varga Ádám Zoéval
  3. Nemesi Gábor Mírával

Anya két gyermekkel

  1. Nemesi – Mitterstiller Nóra Lettivel és Mírával
  2. Horváth Dóra Zsófival és Emíliával
  3. Mangliár Dóra Márkkal és Nimróddal

Apa két gyermekkel

  1. Nemesi Gábor Mírával és Lettivel
  2. Németh Gábor Lénával és Gergővel
  3. Varga Ádám Zoéval és Lucával

Helyszínek, szervezők