Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2023.03.01 (Szerda), 08:00

A Magyar Kupa negyeddöntőjében az Aramis lesz ellenfelünk, a forduló kétmérkőzéses párharcának tétje a debreceni Final Four. Az első mérkőzésre Budaörsön kerül sor, a találkozó hivatalos játéknapja március 29-e, szerda.

Kedd délelőtt került sor a Magyar Labdarúgó Szövetség székházában a Férfi Futsal Magyar Kupa 4. fordulójának sorsolására. A legjobb 8 között kiemelés nélkül rendelték egymás mellé a párokat, a pályaválasztók a húzás sorrendjében alakultak ki. Csapatunk csakúgy, mint az előző szezonban is, a budaörsi Aramis SE ellen mérkőzik meg a sorozat négyes döntőjébe jutásáért.

A párharc első mérkőzésére az Aramis Futsal Csarnokban kerül sor, majd a visszavágót hazai pályán, a Haladás Sportkomplexumban játsszuk. A forduló hivatalos játéknapjai március 29-e, valamint április 5-e és 6-a, a pontos kezdési időpontokban később állapodnak meg a felek.

A továbbjutás két mérkőzésen dől el. Az a csapat jut tovább, amelyik a két mérkőzésen több gólt szerez. Amennyiben a két lejátszott mérkőzésen mindkét csapat ugyanannyi gólt szerzett, akkor a visszavágó mérkőzés rendes játékidejének leteltét követően 2 x 5 perces hosszabbítás következik. A hosszabbításban több gólt szerző csapat jut tovább. Amennyiben a hosszabbítás során minkét csapat ugyanannyi gólt szerez, vagy nem születik gól, akkor a továbbjutás a büntetőpontról végzett rúgásokkal dől el.

Együttesünk idén is a 2. fordulóban kapcsolódott be a küzdelmekbe, a Tihanyi FC csapatát múltuk felül 8–1-re otthonukban. A nyolcaddöntőben az Újpest FC-220volt gárdája látogatott Szombathelyre, 7–1-es sikerünknek köszönhetően jutottunk a legjobb nyolc csapat közé.

A 2022/2023-as Férfi Futsal Magyar Kupa 4. fordulójának párosításai:

Aramis SE – Haladás VSE

MVFC Berettyóújfalu – Tiszaföldvár SE

Veszprém Futsal – SG Kecskemét Futsal

Magyar Futsal Akadémia – Rubeola FC
 

A sorozat négyes döntőjét a debreceni Főnix Arénában rendezik május 6-án és 7-én. 

forrás: haladasvse.hu

Helyszínek, szervezők