Adatok betöltése...

Programok

Zene/Koncert

Zene/Koncert

2023.01.07 (Szombat), 14:00

Élethű animációkkal, rendkívül látványos jelmezkavalkáddal érkezik Szombathelyre a VADAK URA. A TESLA alkotóinak új musicaljét 2023. január 7-én az AGORA-Művelődési és Sportházban láthatja a közönség.

Az elsősorban családoknak szóló előadás követi a nagy klasszikus családi musicalek értékteremtő hagyományait (Oroszlánkirály, Dzsungel Könyve). Varázslatos maskarákban (Zséli Csilla), hihetetlenül dinamikus dalokkal (Sebestyén Áron) és koreográfiákkal (Re-Production, Benkő Dávid, Benkő-Morvai Veronika), valamint a 90 négyzetméternagyságú LED-falak által kínált 21. századi vizualitással, élethű animációkkal (Forward Productions) mutatkoznak be a darab végtelenül szerethető karakterei. A remekbe szabott alkotás nemcsak a gyermekeknek nyújt felhőtlen szórakozást, a velük érkező felnőtteknek is maradandó élményben lehet részük! Az alkotóstáb - író: Egressy Zoltán, zeneszerző: Sebestyén Áron, dalszöveg: Müller Péter Sziámi, rendező: Pataki András, kreatív ötletgazda: Vona Tibor - ismét családi szórakozást és feltöltődést ígér.

SZEREPOSZTÁS

Agyar, a vaddisznóvezér fia:

Pesák Ádám/Papp Attila/Ódor Kristóf

Azuka, az afrikai varacskosdisznó lány:

Békefi Viktória/Fekete Kovács Veronika/Magyar Viktória

Agonisz úrfi, az újgazdag vadorzó:

Ragány Misa/Szabó Máté/Sánta László

Balkó a farkasvezér:

Szabó Máté/ Mikola Gergő/ Kovács Áron

Hektor a medvezér:

Szentmártoni Norman/Savanyu Gergely/Kiss Zoltán

Szerafina, a rókaúrnő:

Füredi Nikolett/Simon Boglárka/Kisfaludy Zsófia

Alfréd a vaddisznó vezér, Agyar apja:

Makrai Pál/Kósa Zsolt

Gusztáv, Agonisz úrfi segédje:

Sánta László/Savanyu Gergely/Kósa Zsolt

Wanda, az orákulum óbagoly:

Falusi Mariann/Fésűs Nelly/Fejes Szandra/Janza Kata

Kafa, Hektor medvezér fia:

Patonai Zsolt/Imre Sebastian/Budai Márton/

Kristóf Dániel/Czeglédi Ákos

Bódog, Balkó farkasvezér fia:

Patonai Zsolt/Imre Sebastian/Budai Márton/Kristóf Dániel/Czeglédi Ákos

Mira, a rókaúrnő lánya:

Fekete Kovács Veronika/Gábor Anita/Lázár Julianna

 

Müller Péter Sziámi dalszövegíró, dramaturg: “Állatos darabot eddig még nem írtam, de mindig nagyon szerettem volna. Agyar, Azuka, Szerafina és a többiek - a Vadak Ura karaktereire komoly munka és minőségi játék dalokat írni. Remélem, a nézők apraja, nagyja, hozzánk hasonló önfeledtséggel szórakozik majd az előadásokon.”

Egressy Zoltán író: “Ritkaság, amikor egy felkérés és valamiféle megfogalmazatlan belső késztetés találkozik. Ez rövid időn belül már másodszor történik meg velem, ugyanazzal az alkotócsapattal, amelynek minden tagja profi módon, szívvel-lélekkel dolgozik. Emlékezetesen jó munkafolyamat eredményeként született meg a Tesla-musical, most pedig részese lehetek a Vadak Ura című új magyar produkciónak. Felnőtteknek is szóló mesét írni az igazság kereséséről, a szeretetről, az elfogadásról, lehetőség szerint érdekes figurákat teremteni, és azokat életre kelni látni nagy boldogság - remélem hasonlóképpen érzik majd a nézők is.” 

A produkció létrehozásában stratégiai együttműködő partner a Soproni Petőfi Színház, a Magyar Természettudományi Múzeum, valamint nem utolsó sorban a Re-Production tánckara, kiváló táncművészei!

Arculat: ArteriaDesign - Höltzl Gergely

Legyen Ön is az Élmény részese!

Jegyek elővételben az AGORA – Jegyirodában (Március 15. tér 5., Tel.: 20/502-9351, nyitvatartás: H–P 9.00–17.00 és Szo 9.00–13.00) válthatók, valamint online a jegy.agorasavaria.hu oldalon és a rendezvény előtt a helyszínen

Hogyan jutok oda?

Helyszínek, szervezők