Adatok betöltése...

Programok

Zene/Koncert

Zene/Koncert

2022.01.14 (Péntek), 20:00

  • Belépőjegy:

    • Belépő 3.000.- Ft, kapunyitás fél 8-kor, jegyelővétel: https://tixa.hu/triasz_20220114_szhely

Január 14-én, pénteken fennállása során először látogat Szombathelyre, a Végállomásba a Triász!

A közelmúltban alakult 3 tagú együttes tagjai már nem ismeretlenek a nagyközönség előtt. A csapatot a régi barátság, rockzene szeretete és az együtt muzsikálás öröme hozta össze.

Az érdekes felállású zenekar tagjai a következők:

Kálmán György: ének

Eddig a következő bandákban találkozhattatok vele: Dinamit, Pandora, Dirty Dance, színházi színpadon történő előfordulási helye: Szolnoki Színház

Sipos Péter: ének

Eddig a következő bandákban találkozhattatok vele: Irigy Hónaljmirigy, 10 éven keresztül havi rendszerességgel televíziós show műsorok, vetélkedő műsorvezetője

Jankai Béla: billentyűk

Eddig a következő bandákban találkozhattatok vele: Dinamit, Prognózis, Boxer, Omega

Az elsősorban rock dalokból összeállított műsor unplugged jellegű, de mégsem a megszokott hagyományos, csak akusztikus hangszerekkel, hangzással.

„A repertoárunkat is úgy állítottuk össze, hogy mindenki találjon a szívének kedves slágert, de mégsem az unásig játszott, legalább 25 feldolgozás banda által folyamatosan játszott dalokat gyűjtöttük csokorba. Műsorunkban a 70’-90’-es évek remek rock dalai csendülnek fel, amit mindenki ismer, de mégsem ezek a média lerágott csontjai. Ezért is lett a koncertprogramunk alcíme: Elveszett Dalok. Célunk eljutni a legkisebb klubokba is, ahol saját bandáinkkal nem férnénk el, és ott egy fantasztikus emberközeli bulit nyomni, hol sztorizva, hol énekelve, a tisztelt nagyérdemű bevonásával. Két rock torok, és egy zongora… Jó párosítás, akarom mondani triósítás.”

A koncertet az NKA Hangfoglaló Program támogatja!

Belépő 3.000.- Ft, kapunyitás fél 8-kor.

jegyelővétel: https://tixa.hu/triasz_20220114_szhely

Triász: https://youtu.be/IAu8LdWsK8g

Videó

Hogyan jutok oda?

Helyszínek, szervezők