Adatok betöltése...

Programok

Zene/Koncert

Zene/Koncert

2021.09.17 (Péntek), 17:30

Szeptember 17-én, pénteken és 18-án, szombat immár a 11. Punkmaraton kerül megrendezésre a Végállomás Klubban. Mivel idén ünnepli a fesztivál a 20. születésnapját ezért most extra hosszú kétnapos verzióval jelentkeznek a szervezők.

A fellépő zenekarok 2 színpadon fogják egymást váltogatni.

Fellépők: Péntek:

Tboi!, tHE sNOBS, Fideath, Tetrafobia, Leberzerroze(A), Kugler, Csotánydzsó, Francesco és a Haverok, Fuck Bad Things, Gipsy SS

Szombat:

Will Burn, Nonsense Akusztik, Soma Akusztik, Brigantik, Sinking Heroes, The Buttholes, Bipoláris, Téveszme, Nemecsek, Böiler, Fegyelmező Részleg, HétköznaPICSAlódások, KMK, Canis Cara

Idén ismételten a FOOD NOT BOMBS BUDAPEST fogja ellátni a közönséget finomabbnál - finomabb vegán harapnivalókkal mindkét nap!

belépő:

elővételben: péntek: 2.000.-, szombat: 3.500.-, bérlet: 5000.-

a helyszínen: péntek: 2.500.-, szombat: 4.000.-, bérlet: 5.500.-

Jegyelővétel: https://tixa.hu/punkmaraton_2021_szhely

 

Kérjük, ne feledd, hogy a hatályos jogszabályban foglaltak szerint a koncert kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal vagy a védettséget igazoló applikációval látogatható.

A védettségi igazolványt (vagy a telefonos applikációt) a beléptetéskor személyi igazolvánnyal (vagy útlevéllel) együtt be kell mutatnod a biztonsági szolgálat munkatársainak.

Ha nem rendelkezel érvényes védettségi igazolvánnyal, sajnos érvényes jeggyel sem tudsz bejutni a koncertre.

Tizennyolc év alatti vendégeink védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében, érvényes jeggyel, de védettségi igazolvány nélkül is látogathatják a koncerteket!

A védettségi igazolvány hiánya miatt jegyet visszaváltani nem tudunk.

Megértéseteket köszönjük!

 

Hétköznapi Csalódások: https://www.youtube.com/watch?v=uRkpJqP8a5U&ab_channel=H%C3%A9tk%C3%B6znaPICSAl%C3%B3d%C3%A1sok

Videó

Hogyan jutok oda?

További Programok

Helyszínek, szervezők