Adatok betöltése...

Programok

Tanfolyam, képzés

Tanfolyam, képzés

Jobb agyféltekés rajztanfolyam

AGORA - Művelődési és Sportház 

2019.06.26 (Szerda), 08:30

  • Belépőjegy:

    • A tanfolyam díja: 25000 Ft (Az ár tartalmazza az eszközök biztosítását: papír, ceruzák, tükör, fénymásolás is)

A pálcikaembertől az élethű portréig 4 nap alatt!

Ha eddig úgy gondoltad, hogy nem tudsz rajzolni, ez a 4 nap megmutatja, hogy milyen rejtett értékek vannak benned. Olyan rajzolási technikákat sajátítasz el, amelyek segítségével könnyedén, lépésről lépésre tárul fel előtted el az élethű ábrázolás világa. A jobb agyféltekés rajzolás módszereit alkalmazva egy merőben más látásmódot ismersz meg. E gyakorlatok során a két agyféltekéd össze hangoltabban dolgozik együtt. Magabiztosabban fogsz rajzolni, és a tanulásodra is nagy hatással lesz. Tapasztalt szakember irányításával rájössz arra, hogy a rajzolni tudás mindig is ott volt benned, csak nem tanultál meg másképp látni. Fejlődés, sikerélmény, kreativitás. Nem titok, e cél érdekében négy napig keményen kell dolgozni: naponta 8.30 16.30-ig (fél órás ebédszünettel). Azonban garantáljuk, hogy a végeredmény büszkeséggel fog eltölteni. A tanfolyam elvégzését diákoknak 11 éves kortól ajánljuk, de várjuk a felnőtt érdeklődőket is. A tanfolyam elindításának feltétele minimum 10 fő részvétele.
Helyszín: AGORA- MSH (Szombathely, Március 15. tér 5.) Időpontja: 2019. június 26-29. A tanfolyam vezetője: Takács Gábor rajztanár
A tanfolyam díja: 25000 Ft (Az ár tartalmazza az eszközök biztosítását: papír, ceruzák, tükör, fénymásolás is)
Jelentkezés: AGORA- Információ (telefon: 94/312-666) Jelentkezési határidő: 2019. június 17. A tanfolyam befizetésének napja: 2019. június 19-20.
 

Hogyan jutok oda?

További Programok

Helyszínek, szervezők