Adatok betöltése...

Programok

Színház/Tánc

Színház/Tánc

Jill Tomlinson: A földimalac, aki semmiben sem volt biztos

- matiné előadás -

- matiné előadás -

Mesebolt Bábszínház - Kamaraterem 

+3694501728

+3694501729

http://meseboltbabszinhaz.hu/

info@meseboltbabszinhaz.hu

2023.03.19 (Vasárnap), 10:00

  • Típus:

    • Bábszínházi előadás

Tervező: Hanga Réka
Dramaturg: Veres András
Zene: Bakos Árpád
Rendező: Bartal-Kiss Rita

Szereplők: Kolozsi Angéla, Kovács Bálint, Varga Bori

Pim egy földimalac. Nemrég született, és még sosem hagyta el azt a kényelmes odút, ahol édesanyjával él. Ám ez a lakás egyre unalmasabb egy mindenre kíváncsi földimalac számára, ezért érdemes szépen, óvatosan körülnézni, milyen is a nagyvilág? Kik laknak a környéken? Ki a barát? Ki veszélyes? Szerencsére anya mindenre tudja a választ, de Pim még így is hajmeresztő kalandokba keveredik, ha éppen nem figyel eléggé a szülői szem.Az ismert szerző, Jill Tomlinson. mesesorozatának talán legizgalmasabb, és egyben leghumorosabb része elevenedik meg, rengeteg bábbal, játékkal és mesével a Mesebolt Bábszínház színpadán.

A szombathelyi Mesebolt Bábszínház és a zalaegerszegi Griff Bábszínház közös produkciója

Az előadás létrejöttét támogatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

A földimalac, aki semmiben sem volt biztos eredeti, angol nyelvű kiadását először 2004-ben az Egmont UK Limited, The Yellow Building, 1 Nicholas Road, London W11 4AN, Egyesült Királyság jelentette meg.© The Estate of Jill Tomlinson 1973Minden jog fenntartva.
(Original English language edition of The Aardvark Who Wasn’t Sure first published in 2004 by Egmont UK Limited, The Yellow Building, 1 Nicholas Road, London W11 4AN, United Kingdom. Copyright © The Estate of Jill Tomlinson 1973 All rights reserved)

Korosztály: 4 éves kortól

 

Hogyan jutok oda?

Helyszínek, szervezők