Adatok betöltése...

Programok

Gyerekeknek

Gyerekeknek

2019.07.08 (Hétfő), 07:15

  • Sportág:

    • Egyéb sportok

Tábori programunk küldetése a minél aktívabb és élményekkel gazdagabb szabadidő eltöltése, amelyet csak a sport és a mozgás öröme adhat!

A tábor célja bevonni a gyermekeket az aktív mozgásba és a Szombathelyi Sportiskola szakosztályainak, sportágainak megismerése és kipróbálása által megkönnyíteni a sportágválasztást azok számára, akik még nem sportolnak rendszeresen egyesületben. Fontos szempontnak tartjuk a játék és versenyszabályok betartását, a fair- play szabályainak megtanulását az ellenfél tiszteletét és a veszíteni tudás elfogadását.

A táborban résztvevő gyermekek naponta kétszer - egy délelőtti és egy délutáni- sportági foglalkozáson vesznek részt, amelyen belekóstolhatnak és megismerkedhetnek a különböző sportágak alapjaival. Szerephez jutnak még a sportjátékok, sor-és ügyességi feladatok, és a komplex képességfejlesztő gyakorlatok is.

A sporttábor kiemelt figyelmet fordít az egészségmegőrzés fontosságára, ezért az ebéd utáni csendes pihenő részeként a témával kapcsolatos programokat szervezünk.

 

Program részletek:

Korosztály: 1-5. osztályos diákok jelentkezését várjuk, Szombathely és közvetlen környezetének vonzáskörzetéből.

Létszám: Maximum 30 fő/turnus

Turnusok:

I. 2019. július 08-12.

II. 2019. július 15-19.

 

 

 

Helyszín: Arena Savaria, Szombathely, Sugár út 18.

Jellege: Napközis rendszerben

Érkezés: 7.15-8.00

Távozás: 16.00-16.30

Étkezés: tízórai, ebéd, uzsonna

 

Sportági foglalkozások:

Pl. atlétika, kosárlabda, kézilabda, tenisz, röplabda, úszás, asztalitenisz, küzdősport stb.

 

Kiegészítő programok:

  • Reggeli energetizáló - és csapatépítő játékok
  • 1 teljes tábori napon kirándulás élményprogrammal
  • Sor-és váltóverseny
  • Köredzés, akadálypálya
  • Ügyességi gyakorlatok
  • Sport és egészséges életmód témájú foglalkozások, filmnézés
  • Sport kvíz stb…

 

Jelentkezési folyamat:

Jelentkezni a www.szombathelyisport.hu honlapon letölthető jelentkezési lap beküldésével lehet. A jelentkezési lapot kitöltve, aláírva kérnénk a sportkozpont@szombathelyisport.hu e-mail címre elküldeni.

A gyermek regisztrációja és helye a táborban a tábori díj teljes összegének a befizetésével válik véglegessé.

Érdeklődni lehet e-mailben: sportkozpont@szombathelyisport.hu telefonon: +36/30 458 46 00.

A tábor díja:                                     24 000,- Ft /fő/ turnus

Testvér kedvezmény:                       23 000,- Ft/fő/ turnus

A tábor díját a jelentkezéssel egy időben szükséges befizetni a Raiffeisen Bank Zrt.-nél vezetett 12094507-01212304-00100000 számú bankszámlaszámra. A közleményben kérjük feltüntetni a gyermek nevét és a kiválasztott turnust!

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a tábori helyeket a díj befizetési sorrendjében töltjük fel. Betelt létszám esetén várólistát alakítunk ki, amely alapján, lemondás esetén tudjuk fogadni a gyermekeket.

Lemondási feltételek: 100%-os tábori díj visszafizetését, csak a tábor megkezdése előtt 7 nappal bejelentett lemondás esetén tudjuk teljesíteni! 7 napon belüli lemondás esetén a tábori díj 50%-át áll módunkban visszafizetni. A szervezőnek jogában áll- a nem elégséges létszámú jelentkezésre hivatkozva- visszamondani a tábor megszervezését, ebben az esetben a szervező az e-mailben bejelentett visszamondást követő 5 napon belül visszafizetni a befizetett összeg 100%-át.

 

A tábori részvételhez szükséges a táborozást megelőző 4 napon belül kiállított szülői nyilatkozat. A nyilatkozat formanyomtatványát a jelentkezési lap beérkezése után a megadott e-mail címre megküldjük. A nyilatkozat igazolja a gyermek megfelelő egészségi állapotát, amelyet kitöltve legkésőbb a tábor kezdőnapján kérnénk leadni.

Szükséges és nélkülözhetetlen felszerelés, melyet gyermeke minden nap hozzon magával: Sportcipő, papucs vagy szandál, sportruházat (váltó zokni, póló, rövidnadrág), kulacs, törölköző, tisztálkodó szer, rossz idő esetén pulóver vagy melegítő felső, kirándulás napján minimális zsebpénz.

Baleset, sérülés vagy magatartási problémák esetén a jelentkezési lapon megadott telefonszámot értesítjük, ezért kérjük a szülőket, hogy ennek megadásában körültekintően járjanak el, és ügyeljenek arra, hogy gyermekük táborozása alatt mindvégig elérhetőek legyenek!

Az eseményekről, programokról fényképes dokumentáció készül, melynek felhasználásához kérjük jóváhagyásukat. Amennyiben ehhez nem járulnak hozzá, úgy azt jelezzék a jelentkezési lapon az „Egyéb általam fontosnak tartott közlendők” rovatban.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

Hogyan jutok oda?

Helyszínek, szervezők