Adatok betöltése...

Programok

Gyerekeknek

Gyerekeknek

20 ÉVES A KALANDVÁROS

Kalandváros 

2022.08.12 (Péntek), 09:00

Idén ünnepli 20 éves születésnapját az ország legnagyobb szabadtéri játszótere, a Kalandváros. Augusztus 12-13-án a létesítményt üzemeltető SZOVA Nonprofit Zrt. és az AGORA Savaria kétnapos, nagyszabású rendezvénnyel teszi emlékezetessé a jubileumot - az Érezd Szombathelyt! programsorozat keretein belül.

- Arcfestés
- Kézműves foglalkozások
- Sportvetélkedők kicsiknek és nagyoknak
- Kishuszár program
- Koncertek
- Táncház kicsiknek és nagyoknak
- Bábszínház
és még sok más meglepetés...

A belépés mindkét nap (egész nap, nem csak a programok idején) ingyenes! 

Általános tudnivalók a Kalandváros 20 éves születésnapi rendezvényéről

A játszópark augusztus 12-én és 13-án is 9:00 – 19:00 óráig tart nyitva, a belépés pénteken és szombaton is EGÉSZ NAP, mindenki számára INGYENES.

Felhívjuk tisztelt vendégeink figyelmét, hogy a játszópark területére és azok szolgáltatási helyiségeibe csak a főbejárati ajtón át jogosultak belépni.
A Kalandváros büféjében található mellékhelyiségek használata ingyenes, illetve tájékoztatjuk vendégeinket, hogy a Kalandváros területén kívül is találhatók mosdók, melyeket szintén térítésmentesen lehet igénybe venni.

Az eligazításban és a biztonsági rendszabályok betartásában a hétvége során rendező munkatársaink segítenek, kérjük, hogy utasításaikat minden esetben maradéktalanul tartsák be.

RENDSZABÁLYOK

1. A játszópark igénybevétele csak a jelen házirend szabályainak betartásával történhet. Aki a szabályokat nem tartja be, attól az üzemeltető a szolgáltatást megtagadhatja.

2. Nem vehetik igénybe a játszóparkot fertőző betegek, valamint ittas, vagy kábítószer hatása alatt álló személyek.

3. Nem szabad a játszópark felszereléseit, berendezési tárgyait, ültetvényeit rongálni, vagy célellenesen használni. / Az ebből eredő károk megtérítését az üzemeltető megkövetelheti. /

4. A tisztaság és egészség megóvása érdekében nem szabad:
a.) a játszópark egész területén ételhulladékot, papírost, vagy bármi más tárgyat eldobálni. Ezeket
az erre a célra kihelyezett hulladékgyűjtőkbe kell elhelyezni.
b.) a játszópark területén nyílt tüzet rakni.
c.) kutyát vagy más állatot a játszópark területére behozni.

5. Dohányozni a park teljes területén tilos!

6. Autót, motorkerékpárt, kerékpárt, futóbiciklit és egyéb járművet a játszópark területére bevinni tilos!

7. Talált- és elhagyott tárgyakat a játszópark pénztárában le kell leadni.

8. A játszópark elemeit a gyermekek 12 éves korig használhatják. Kivételt ez alól a világítótorony és annak csúszdája képez, ahol 14 év a felső korhatár (felnőtt kísérő felkísérheti a gyermeket a világítótoronyba, de a csúszdát nem használhatja).
12 éven aluli gyermekek a játszóparkot csak felnőtt kísérővel látogathatják. A felnőtt kísérők azonban a játékokat nem használhatják.

9. A játszóparkot, berendezési tárgyait, a különböző játszóeszközöket mindenki csak saját felelősségére használhatja. Ebből eredő személyi- és vagyoni kárért az üzemeltető felelősséget nem vállal.

Hogyan jutok oda?

Helyszínek, szervezők