Adatok betöltése...

Programok

Előadás/Kiállítás

Előadás/Kiállítás

Lukács Sándor: Az elűzött álom

önálló est

önálló est

Berzsenyi Dániel Könyvtár (BDK) 

+3694513530

http://www.bdmk.hu/

bdmk@bdmk.hu

2017.12.12 (Kedd), 17:00

A szombathelyi Berzsenyi Dániel Könyvtár különleges adventi ajándékkal – Lukács Sándor Az elűzött álom című önálló estjével – várja az érdeklődőket 2017. december 12-én 17 órakor. A versek között vallomások hangzanak el a gyerekkorról, mesterekről, a színészi és a magánélet meghatározó pillanatairól.

A Vígszínház művészének, aki idén ünnepelte 70. születésnapját, 1985-től napjainkig hét verseskötete jelent meg. Legújabb versei a Nap Kiadó gondozásában az idei könyvhéten kerültek az olvasók elé. „Életünk tele van olyan jelenségekkel, melyekkel nap mint nap találkozunk, de furcsa módon mégsem tudatosulnak bennünk. A költészet talán éppen erre ad alkalmat.”- vallja a Kossuth-díjas kiváló művész.

A Vígszínház művészének 1985-től napjainkig hét verseskötete jelent meg. Mint írja: "Életünk tele van olyan jelenségekkel, melyekkel nap mint nap találkozunk, de furcsa módon mégsem tudatosulnak bennünk. A költészet talán éppen erre ad alkalmat.”  
A versek között vallomások hangzanak el a gyerekkorról, a mesterekről, a színészi és a magánélet néhány meghatározó pillanatáról...  

Az irodalmi estet közönségtalálkozó követi.

Időpont: 2017. december 12-én 17 órakor Helyszín: Berzsenyi Dániel Könyvtár, Szombathely, Dr. Antall József tér 1. 

Hogyan jutok oda?

További Programok

Helyszínek, szervezők