Adatok betöltése...

Hasznos

Menetrendek, taxi

Menetrendek, taxi

City Taxi

Szombathely,   

+3694333666

+3680626262

http://www.citytaxiszombathely.hu

A City Taxi, mint társaság 1983-ban alakult 24 órás diszpécser központ és CB szolgáltatással. Több mint negyed évszázados működésünk biztos alapot jelent a további fejlődéshez. Társaságunk ezen hosszú idő alatt sok változáson esett át. Az időszak legjelentősebb változása egy új név felvétele volt. Rövid ideig ugyanis Nyugat Rádió Taxi néven dolgoztunk.

Az újabb társaságok alakulása, összevonása, valamint névváltoztatások miatt az emberek elbizonytalanodtak. Gyakran előfordult,hogy a régi utasok a City Taxi-t keresték az új nevek között, mint megszokott és megbízható társaságot Szombathelyen. Ezen megfontolásból úgy döntöttünk, hogy visszavesszük a régen jól bevált City Taxi elnevezést. A város taxija 2009-től egyesületi formában újra City Taxi formában érhető el.

Társaságunk jelenleg 17 taggal működik. Munkatársaink mind jól képzett, sok éves tapasztalattal rendelkező, biztonságos közlekedésre törekvő autóvezetők. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy kedves utasainkat gyorsan, pontosan és előzékeny szolgáltatás nyújtással eljuttassák a kívánt úti célba.

A City Taxi-nál nagy hangsúlyt fektetünk magas színvonalú szolgáltatás biztosítására és utasaink elégedettségére. Társaságunk célul tűzte ki magának, hogy a lehetőségekhez mérten folyamatosan fiatalítsa autóparkját. Új tagjaink felvételével elkezdtünk ezen törekvéseink megvalósítását.

Hogyan jutok oda?

Helyszínek, szervezők