Adatok betöltése...

Sport

Sport és rekreációs létesítmények

Sport és rekreációs létesítmények


Sportlétesítmény bemutatása
Sportlétesítmény bemutatása

Kapcsolódó képek megtekintése...
A helyszínről...
A KIRÁLY Sportlétesítmény, Szombathely nyugati oldalán, Újperinten található. Újperint a legmeghatározóbb helyszíne életemnek, hiszen szüleim, nagyszüleim is Szombathely e kedves városrészéből származnak. Úgy gondoltam, hogy az egykori újperinti labdarúgó pálya ideális helyszíne lehet az általam megálmodott sportlétesítménynek.
A Létesítményről...
A létesítmény nyugodt, csendes helyen, 45 000 négyzetméternyi területen helyezkedik el. Az ideális környezetben működő komplexum lehetőséget nyújt különböző szabadidősportok űzésére, kulturális rendezvények megtartására.
A főépületében található színvonalas kiszolgálóhelyiségek a profi-és szabadidős sportoláshoz is minden igényt kielégítő hátteret biztosítanak. A Sportpresszó kiváló lehetőséget nyújt a kikapcsolódáshoz, az éhség és a szomjúság csillapításához, valamint a gondtalan szórakozáshoz.
Létesítményünkön a fő szerepet természetesen a labdarúgás kapja. Az UEFA szabványnak megfelelő centerpálya mellett, egy edzőpálya, három füves edzőterület, egy beton-, és két salakborítású pálya áll a bérlők rendelkezésére. További szabadidős játékoknak is kiváló helyszíne létesítményünk, hisz két salakos, nemzetközi szabványnak megfelelő teniszpálya, valamint két, aszfaltos kosárlabdapálya várja a sportolni vágyókat. Ezenkívül 25x8méteres rendezvénysátorunk kulturális, vagy egyéb programok szervezésére, egyének és közösségek számára is kibérelhető, akár a létesítményünkön belül, akár kívül.

 

Hogyan jutok oda?

További Programok

Helyszínek, szervezők