Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2019.04.23 (Kedd), 08:00

A női labdarúgó 18. fordulójában hiába vezetett a Haladás-Viktória az MTK ellen, egy góllal kikapott.

MTK Budapest–Haladás-Viktória FC 2-1 (0-0). – Monor, 100 néző, női NB I-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: Juhász.
MTK: Varga – Csolti (Kós, 73.), TURÁNYI, Tóth B. – CSÁNYI, Papp D., Csorbai, Szabó Zs. (Czellér, 67.) – PINCZI, Magyarics, Nagy L. (Oláh, 67.). Edző: Cseh András.
Haladás-Viktória: Bíró – Kopcsándi (Harsányi, 67.), BALOGH, HORTI, Kiss Zs. – Fördős – Szakonyi, Tóth A., Rácz, Öreg (Sitku, 80.) – Siklér. Edző: Simon Attila.
Az első félidőben pontatlanul futballoztak a szombathelyiek, támadásban rendre elrontották az utolsó passzokat. Szakonyi előtt adódott lehetőség, majd Siklért szerelték a tizenhatoson belül gyanús körülmények között, ám a játékvezető nem látott büntetőt. Hátul stabilan futballoztak a vasiak, az MTK-nem az első 45 percben nem akadt helyzete. Szünet után hamar megszerezték a vezetést a vasiak. Rácz szögletét Horti Siklér elé fejelte, a támadó három méterről a hálóba lőtt (0-1). Nem sokáig örülhettek a vendégek, három perc múlva Turányi 25 méterről leadott lövése a jobb sarokba vágódott (1-1). Átvette az irányítást a hazai csapat, a 78. percben Oláh bal oldali szöglete a bal oldali kapufáról vágódott a hálóba (2-1). A hajrában mindent egy lapra tettek fel a vendégek, feljebb tolták a védekezésüket, de nem akadt komoly helyzetük. 
Összességében pontosabb játékkal a Haladásnak a pontszerzésre, de még a győzelemre is lett volna esélye.

Simon Attila: – Sajnálom, hogy győzelmi esélyt szalasztottunk el. Habár egységes csapatjátékot nyújtottunk, de nem tudtunk pluszt hozzátenni a teljesítményünkhöz. Ez pedig így az MTK ellen kevés volt.

További eredmények: FTC–Szent Mihály 6-0, Astra–DVTK 0-3, Győr–Magyar Labdarúgó Egylet 4-1.

Helyszínek, szervezők