Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2019.04.01 (Hétfő), 08:00

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége immáron harmadik alkalommal hirdet pályázatot a Szövetség tagegyesületeiben tagsággal rendelkező versenyhorgászok és általuk alkotott csapatok részére, akik megyei, országos, vagy nemzetközi horgászversenyeken kiemelkedő teljesítményt értek el eddig és szakmai fejlődésükhöz további támogatásra van szükségük.

 

Egyénileg pályázni az alábbi célokra lehet:

  • Versenyhorgászattal összefüggő eszközvásárlás, mely a pályázó regionális (min. 3 megyét érintő), országos és nemzetközi versenyekre való felkészüléséhez és indulásához szükséges.
  • Útiköltség-támogatás, aminek a segítségével a pályázók eljuthatnak a regionális (min. 3 megyét érintő), országos  és nemzetközi felkészítő edzésekre, versenyekre.
  • Egyéb regionális (min. 3 megyét érintő), országos  és nemzetközi versenyzéshez szorosan kapcsolódó költségekre: nevezési díjak, edzés-és versenynapokra  szállás, területi engedély, etetőanyag, csali  biztosítása.

Az idei évben is meghirdetjük a külön csapatoknak szóló pályázati kategóriát, mely lehetőség támogatást biztosít regionális, országos, vagy nemzetközi versenyeken történő részvételhez. 

A pályázatokat kizárólag az alábbiakban mellékelt pályázati űrlapon tudjuk elfogadni. A pályázat postára adási határideje: 2019. április 12. (a postai bélyegző dátuma számít). A pályázati támogatásokról a Versenysport Szakbizottság bevonásával a  végső döntést a Szövetség Intéző Bizottsága hozza 2019. május végéig. Az eredményről minden pályázót írásban értesítünk.

A pályázat elbírálásánál az eddig elért eredményeket vesszük figyelembe, illetve előnyös elbírálásban részesül az a pályázó, akinek anyagi és családi körülményei ezt indokolják, valamint a női és utánpótláskorú, továbbá a fogyatékkal élő versenyzők.  A nyertesekkel a Szövetség támogatási szerződést köt. A támogatást  előfinanszírozás, vagy utófinanszírozás formájában nyújtja a Szövetség, amelynek felhasználásáról szakmai beszámolót  kell benyújtani a tárgyév 2019. október 31-ig.

A pályálzatok elbírálása során előnyt élveznek azok a pályázók, akik még eddig nem részesültek támogatásban, illetve előző években elnyert támogatásukról határidőben elszámoltak. 

Bővebb informácíó: https://vasivizeken.hu/hu/hirek/vasi-vizeken-versenyhorgasz-tamogatasi-program-indul

Helyszínek, szervezők