Adatok betöltése...

Sport

Hírek

Hírek

2017.10.17 (Kedd), 08:00

A labdarúgó NB I. 10. fordulójában félbeszakadt mérkőzésen kedden 18 órai kezdettel (TV: M4 Sport) a Szusza Ferenc-stadionban a Vasas vendége lesz a Szombathelyi Swietelsky-Haladás. Pacsi Bálint és Király Gábor nyilatkozott honlapunknak.

Mindössze 20 percig tartott a Szombathelyi Swietelsky-Haladás szeptember 23-i, Vasas elleni, Szusza Ferenc-stadionbeli találkozója. A Megyeri úti létesítmény világítása akkor mondta be az unalmast, Vad II. István játékvezető pedig egy órányi várakozást követően lefújta a találkozót. A két gárda ma 18 órakor ismét egymásnak feszül, mindkettőnek van mit javítania. Michael Oenning csapata az elmúlt hétvégén 5-0-ra kikapott a Diósgyőr vendégeként, míg a Haladás Sopronban szenvedett 2-1-es vereséget a Budapest Honvédtól. A 6. helyen álló angyalföldi együttes 16, a 10. szombathelyi hat pontot szerzett eddig. 

– Vasárnap regenerált a csapat, hétfőn edzettünk, majd, hogy kipihenten léphessünk pályára, a tréning után elutazunk Budapestre, az éjszakát a fővásorban töltjük – mondta Pacsi Bálint, a Haladás vezetőedzője. – Nem a legtökéletesebb, hogy mindössze három nap van a Honvéd és a Vasas elleni meccs között, de ez van, ezt meg kell oldanunk. Másrészt az angyalföldieknek is ugyanennyi idejük maradt pihenni. Reméljük, hogy ezúttal a legutóbbi mérkőzéssel ellentétben fény is lesz a stadionban... Ami a Honvéd ellen gólt szerző Kiss Tamást illeti, a válogatott szünetbeli edzőmeccsek egyikén sem szerepelt, éppen azért, mert nem szeretnénk túlterhelni. Még csak 16 éves, fokozatosan terheljük, ez szombaton be is jött. Ezúttal három játékosomra sem számíthatok, Jancsó András, Lévay Gergely és Leandro Martínez sérült.

Összeállítás: Király – Polgár, Wils, Devecseri, Bosnjak – Kiss B., Kiss T., Tóth M. – Ramos, Williams, Medgyes. 

– Ha csupán húsz perc erejéig is, de már belekóstoltunk, milyen a Vasas ellen futballozni és persze előzőleg is feltérképeztük ellenfelünket – mondta a Haladás 108-szoros válogatottsági rekorder kapusa, Király Gábor. – Ugyanakkor minden találkozó más és más. Az biztos, hogy jó játékosok alkotják ellenfelüket, de nem csak az egyénekre, hanem a komplett csapatra kell odafigyelnünk. Teljesen mindegy melyik csapat az esélyesebb, 90 percünk van bebizonyítani, hogy mi vagyunk a jobbak. 

 

forrás: haladas.hu

Helyszínek, szervezők